2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21120 بازدید | 4536 پست
سلاممم علکم حال شما چطورین همگی❤️❤️❤️@ریحان_71 ستاره سهیل😒کیک درست کردم بعد مدتهااااااومدم عکسشو ب ...

سلام الی جونم ❤️😍😍😍

به به عالی عالی عالی 

دست طلا 

اصن بهتراز این نداریم عزیزدلم 🤩❤️😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلاممم علکم حال شما چطورین همگی❤️❤️❤️@ریحان_71 ستاره سهیل😒کیک درست کردم بعد مدتهااااااومدم عکسشو ب ...

بسلامتی موفق باشه 

خوشبحالش با این خواهری هنرمند🤩❤️

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونستم توی چنین لحطه هایی نمیدونم چی میگن🤕🙈الان چطوره تب نکرد،قطره استامینوفن نداشتی ؟

@اتوبان    

@مامان،مهدیار2    

@دختران_تابستان    

سلام به همه خوشگلا 😍 حالتون چطوره 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 ‌عشقای من 😍

دکتر به بابام گفت که این از انگل و همین باعث شده که این توده بوجود بیاد و مشکل خاصی نیست، 

برای اثنا العشر هم گفت باید پیش دکتر قبلی خودش بره و زیر نظر اون دارو ها رو ادامه بده، 

مرسی از همگی که تو این مدت جویای حال بابام بودید و پیگیر ، ممنونم از دعاهای خوبتون، خیلی خیلی‌ خیلی‌ دوستون دارم با معرفت ها ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

@اتوبان @مامان،مهدیار2 @دختران_تابستان سلام به همه خوشگلا 😍 حالتون چطوره 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 ...

سلام لیلا جونم خوبی 

ممنونم شکر 😘😘 

خدا رو هزار.مرتبه شکر که همه چیز خوبه و مشکلی نیست😍😍 

الهی شفای کامل کامل 🤲🤲😔

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام لیلا جونم خوبی ممنونم شکر 😘😘 خدا رو هزار.مرتبه شکر که همه چیز خوبه و مشکلی نیست😍😍 الهی شفای ...

سلام به روی ماهت عزیزم 💋 💋 ❤️ 

حالت چطوره خوبی ، طلا کوچولو خوبه 😍 ببوسش از طرفم ❤️

فدات شم ❤️

سلام به روی ماهت عزیزم 💋 💋 ❤️ حالت چطوره خوبی ، طلا کوچولو خوبه 😍 ببوسش از طرفم ❤️فدات شم ❤️

ممنونم شکر عزیزم 😘😘😘 

به خوبیت قشنگم 

شکر خدا 

بهت گفته بودم داری خاله میشی ؟ 😅😅😅

بوس به روی ماهت 😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=354070668]ممنونم شکر عزیزم 😘😘😘 به خوبیت قشنگم شکر خدا بهت گفته بودم داری خاله میشی ؟نه ...

ممنونم گلم 😘😘آره 😅😅 

پس احتمالا به مانا هم نگفتم فکر کنم 

حواس ندارم 😬😬 البته یکم هم درگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@اتوبان @مامان،مهدیار2 @دختران_تابستان سلام به همه خوشگلا 😍 حالتون چطوره 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 ...

سلام گلم ممنون تو چطوری ؟🤍💚

خدا رو شکر همیشه سلامت باشن انشاءالله صحت کاملشون 🥲😍

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

سلام عزیزدلم خوبی 🩷

خداروصدهزارمرتبه شکر 🌷سایشون مستدام

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
مانا گیان کوشی؟

کو کوجایه هعی خاله میشم عمه میشم🤩❤️

ممنونم گلم 😘😘آره 😅😅 پس احتمالا به مانا هم نگفتم فکر کنم حواس ندارم 😬😬 البته یکم هم درگیرم

عاقا من از ذوق از تلگرام با فاطمه حرف میردم گفتش مامان .مهدیار بارداره 😍❤️پریدم اومدم 

هله هله هله مبارکه عزیزم بسلامتی.ان شالله با تن سالم و دل خوش نی نی بغل بگیری 🤩🤩🤩🤩🤩

سلام فدات شم 

اخیششششش خداروشکر هزارمرتبه شکر 

ان شالله سایشون مستدام باشه و تنشون سالم 

وااای چقد خوشحال کلی خبر خوش شنیدم ازتون 😍❤️🤩