2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20941 بازدید | 4502 پست
ان شاءالله که خنکترمیشه امروز خونه ای؟

خدا کنه 😍

اره خونه ام.عشقم

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خداروشکر امروز خونه ام فقط رفتم ازمایش دادم برای کارخونه امروز تخت میخوابم البته سعی میکنم بخوابم خو ...

😂😂هرنوقع قصد استراحت باشه بیخوابی میزنه😂

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیل زن

ایشالله دومی به راه شه 😂😂😂

من فرارررررررر😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

😂😂هرنوقع قصد استراحت باشه بیخوابی میزنه😂

دقیقا 

انگار مغز خوشحاله خوابش نمیاد 😂😂

موفق باشی همون کلاسهای خیاطی ؟سما کلاس دوم میره الان معلم جدیدش پیام گذاشته چندتابرگه کپی بگیریم وآم ...

سلام مرحله اول کلاس خیاطی تموم شده مرحله دوم ثبتنام کردم هنوز شروع نشده 

گلدوزی و روباندوزی ،درباری دوزی، طراحی و قران میرم طراحی امتحان نداره 

اِ نمیدونستم خدا حفظشون کنه پس ماشاالله از انتظار من بزرگتر هست سما خانوم من فکر میکردم کوچکتر باشن 

خودشون به اختیار سوره حفظ می کنن یا از قبل ازشون خواسته شده؟

آره بهترین کار هست قبل شروع سال جدید یکم آزاد باشه که از اول مهر باید دوباره سفت و سخت درس بخونه شنیدم امتحان های دهم هم نهایی شده طبیعتا براشون سختتر میشه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
واااای هوا دوباره گرم شد 🥵

سلام آره دیروز خیلی سرد بود امروز نسبت به دیروز گرمتر هست 

سلام مرحله اول کلاس خیاطی تموم شده مرحله دوم ثبتنام کردم هنوز شروع نشده گلدوزی و روباندوزی ،درباری د ...

کارخیلی خوبی کردی این رشته هاروانتخاب کردی هم هنره وسبب آرامش وهم درآمدزا ودر کنارخیاطی عالیه

بله بزرگ شده دیگه کلاس دومی شده.به دلخواه خودبچها یه سوره حفظی برامعلمشون ارسال کنن 

ستایش باید۳سال فقط تمرکزش رو درساش باشه و داره خودشو آماده میکنه وحالا هرکارکه دوست داره انجام میده که لذت کافیو ببره چون تابستونای بعدی فقط درس البته هدف انتخابیش اینه

سلام آره دیروز خیلی سرد بود امروز نسبت به دیروز گرمتر هست

سلام گلم 

دیروز بهشت بود اصن 

گفتم اخیش تابستون تموم شد 

ولی انگار مایل به تمام شدن نداره 

کارخیلی خوبی کردی این رشته هاروانتخاب کردی هم هنره وسبب آرامش وهم درآمدزا ودر کنارخیاطی عالیهبله بزر ...

بله درسته مخصوصا گلدوزی و بافتنی آرامش خاصی برای من دارن ولی اینطرف کلاس بافتنی نبود برم روباندوزی و گلدوزی هم باهم هستم فقط درباری دوزی رو بخاطر بازار کارش رفتم بقیه رو برحسب علاقه 

چه خوب دختر برادرشوهر من هم سوره های کوچک رو داره حفظ می کنه ولی نمیدونم معلم ایشون هم چنین خواسته ای داشته باشه یا نه  

درسته 

رشته اشون چیه؟برای پزشکی میخواد آماده بشه؟

اینجا امروزخنکتره

نه برای ما دیروز و پریروز خنک بود دیگه صبح و شب یه لباس گرم پوشیدیم ولی ظهر که افتاب زد خوب و خنک بود 

سلام گلم دیروز بهشت بود اصن گفتم اخیش تابستون تموم شد ولی انگار مایل به تمام شدن نداره

سلام نه دیروز و پریروز اینجا طوری بود که صبح و شب لباس گرم پوشیدیم ولی ظهرش خوب بود اما امروز نسبت به دیروز گرمتر هست ولی فکر نکنم خیلی گرم بشه فعلا که هنوز خنکی هوا رو داریم 

.تقدیم به دوستان خوبم🌹😘بعضی آدما هستن که خورشید رو درونشون دارن.توضیح دادنش سخته. حضورشون روشن کن ...

عزیزم😍یعالمه قلب تقدیمت❤🧡💛💚💙💜❤🧡💛💚💙💜❤🧡💛💚💙💜❤🧡💛💚💙💜

بله درسته مخصوصا گلدوزی و بافتنی آرامش خاصی برای من دارن ولی اینطرف کلاس بافتنی نبود برم روباندوزی و ...

قراره تجربی بره .کلا مشاغلی که مربوط به رشته تجربیه علاقمنده.عاشق شیمی وزیسته 

2810