2777
2789

من فک میکنم بابت آفتابه ولی به حرف منو دیگران کاری نداشته باش

حتما به یک متخصص پوست مراجعه کن

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فک میکنم بابت آفتابه ولی به حرف منو دیگران کاری نداشته باشحتما به یک متخصص پوست مراجعه کن

مامانم همینو میگه آخه تاپ دکلته میپوشیدم میرفتم حیاط مدت طولانی جلو آفتاب ب گل ها آب بدم و پروانه هارو ببینم گند زدم ب پوستم. از سن کم هم اینجور جلو آفتاب میرفتم همیشه🤦🏻‍♀️

استرس شده برام نذر کردم همش دارم دعا میکنم نباشه ماکولار. برم دکتر ببینم چی میگه 

مامانم همینو میگه آخه تاپ دکلته میپوشیدم میرفتم حیاط مدت طولانی جلو آفتاب ب گل ها آب بدم و پروانه ها ...

حتما به دکتر مراجعه کن

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
چن ساله اینجوره خارش اصلا ندارم. اون قسمت هم زبر و خشک نمیشه بازم ممکنه ماکولار باشه؟؟

عزیزم نمیدونم با حرف اشتباهم شمارو به اشتباه نندازم. اگر میتونین برید دکتر تا گسترش پیدا نکنه 

عزیزم نمیدونم با حرف اشتباهم شمارو به اشتباه نندازم. اگر میتونین برید دکتر تا گسترش پیدا نکنه

دکترم مرده یعنی باید بالاتنه بدون لباس باشم؟؟ لباس زیر دارم