2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20933 بازدید | 4500 پست
سلام گلم ممنون چه حس خوبی بهم داد چه خوبه که دوستی مثل تو دارم 💚🤍

سلام ماری جون صبحت بخیر ممنون عزیزم روزخوبی داشته باشی😘🌹

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ماری جون صبحت بخیر ممنون عزیزم روزخوبی داشته باشی😘🌹

سلام قشنگم عاقبتت بخیر  هممنون گلم همچنین😍😘

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
😘😘😘😘

😘😘😘😘

خوبی گلم چه خبر 🥲

نه اینجا که خنک شده امروزو زده۳۴درجه

۳۴ 

اینجا باشه جهنمه چون هوا شرجیم هست 🥵

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

نه اینجا که خنک شده امروزو زده۳۴درجه

خداروشکر امروز خونه ام 

فقط رفتم ازمایش دادم برای کارخونه 

امروز تخت میخوابم 

البته سعی میکنم بخوابم 

خوابم نمیاد 😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلامتی 🌹شماچه میکنی؟درگیرکارهای مدرسه بچها

سلامت باشین🌹 در گیر کلاس بودم الانم آخر کلاسهاست درگیر امتحانم 

موفق باشن دختر بزرگتون رو میشناسم ولی فکر میکردم کوچکتون هنوز سنش به مدرسه نرسه 

شرجی بودت سخته من تحملشو ندارم اینجا گرم ومعتدله

دیروز عین بهشت بود 

حالا زدن امروز ابری ما که چیزی ندیدیم 😅

سلامت باشین🌹 در گیر کلاس بودم الانم آخر کلاسهاست درگیر امتحانم موفق باشن دختر بزرگتون رو میشناسم ول ...

موفق باشی همون کلاسهای خیاطی ؟

سما کلاس دوم میره الان معلم جدیدش پیام گذاشته چندتابرگه کپی بگیریم وآماده کنیم وسوره حفظی بچهابفرستن و۴شنبه جلسه است

بزدگه که دهم میره فعلا داره به روش خودش ازآخرین تابستونش که آزاده نهایت استفاده رومیبره 

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
2810