2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21074 بازدید | 4527 پست
بگذریم ننه نمیخوام دوباره بحثش بیاد وسط 🚶🌹

باشه 

فکر کنم یه اتفاق هایی افتاده که من خبر ندارم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@99999999999999    سلام ببین خوبی من سوزن دوزی رو پرسیدم مربیم گفت به ما دوختش رو آموزش داده فقط باید طرح رو انتخاب کنیم بدوزیم براش کلاس جدا نمیزاره نهایت یه کارگاه که نکته هاش رو بگه ممنون که کلاس رو گفتی الان میدونم سوزن دوزی هم بلدم 

عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشهلطفایه صلوات بفرستیدبرام

سلام چشم عزیزدلم 

ان شاللهدبزودی گره از مشکلت حل شه 🩵

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خیلی هم عالی

عالی تویی هر بار یه چیز جدید یاد میگیرم ازت 

@لیلا_۷۰ وااای اومدم مهمونی دندونی کلی پاش داده بودم ریخت روکشش😐🤌فردا غروب مجبورم دوباره نوبت بگی ...

معلومه مواد چینی استفاده‌ کرده، آمریکایی استفاده نکرده، مثل یکی بود از دوستای شوهرم گفت دندون پر کردم یا روکش زدم یادم نیست، گفت دیدم بعد مدتی درآومده ، حالا که رفتم دکتر گفته خوب باید پول بیشتری بدی تا مواد آمریکایی استفاده کنیم ، که فعلا هم بخاطر تحریم ها نیست 🤨‌

@لیلا_۷۰ فقط بخاطر یه آلو خشکه 🤌😐

وای نههههه ،🤧 

بهش بگو تو فکر هزینه نباش و مواد خوب بزن، دیگه اما خرجت بالاتر میره، 

کاش جایی بود میشد همین کارشو اعتراض زد تا درس عبرتی براش بشه 

وای نههههه ،🤧 بهش بگو تو فکر هزینه نباش و مواد خوب بزن، دیگه اما خرجت بالاتر میره، کاش جایی بود میش ...

والا بخدا 

الانم برم  فک کنم بگه لابد سنگ گاز زدی 😐😂

دوروز دیگه میرم براش 😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

،😂

عه نخند 😐😂😂😂

وااای اخته خولدم 

اینقد ترشه که حد نداره بقیه اشو باید گلپرو نمک بپاشم اه 

این بستی قیفیا اصن طعم ندارن 

چرااااا 

رفتم ترکیبی شکلاتی و شیری گرفتم دریغ از طعمش که زیر زبونم باشه

،😂

دیشب منو زنداداشم اینقد خندیدیم که نگو 

گفت بدم پفیلا درست کنم 

قشنگ زد سوزوند و سفت شد 

گفتش نمیدونم چرا سوخت 

گفتم عیبی نداره میخوریم 😂از ترس 

دورشو میخوردم سفتاشو جدا میکردم 

میترسیدم تموم لمینا لب پر شن 😂