2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21044 بازدید | 4519 پست
،😂

خلاصه از این قصر در رفتم 

شد نوبت آلو خشکه همچی با لذت گوشتشو جدا کردم لب پر شد 😐😂😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچها جونم 

یکی از کاربرا براش مشکلی پیش اومده 

بیزحمت براش دعا میکنید 

خیلی حیاتیه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

@دختران_تابستان    

مخصوصا شما قشنگم 😘دعاش کن 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه نخند 😐😂😂😂وااای اخته خولدم اینقد ترشه که حد نداره بقیه اشو باید گلپرو نمک بپاشم اه این بستی قی ...

بستنی شکلات شیری خوردم هیچ خوشمزه نیست، بستنی کارخونه ای فقط پاک اونم کیم ، یا لیوانی، جدیدا قیفی ها اصلا طعم ندارن، حصیری هم فقط بستنی سنتی نصف وانیلی نصف کاکایویی 

دیشب منو زنداداشم اینقد خندیدیم که نگو گفت بدم پفیلا درست کنم قشنگ زد سوزوند و سفت شد گفتش نمیدونم چ ...

حتما بهش بگو مواد خوب بزنه، 

واااای پفیلا، من این چند بار آخری نمک و فلفل سیاه بهش میزدم آنقدر خوشمزه میشه ،😍

خلاصه از این قصر در رفتم شد نوبت آلو خشکه همچی با لذت گوشتشو جدا کردم لب پر شد 😐😂😂

دهنم آب افتاد 😂 

البته آلو از اینا که تو خورشت قیمه میزاریم دارم تو یخچال ، تنبلیم میشه برم تا پیش یخچال 😂

بچها جونم یکی از کاربرا براش مشکلی پیش اومده بیزحمت براش دعا میکنید خیلی حیاتیه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ...

حتما🌷

ان شاءالله خداکمکش کنه وبه خواسته اش برسه وبه آرامش برسه الهی آمین🌷

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
🙄🙄🙄🙄😍😍😍😍نفرمااا

🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
دهنم آب افتاد 😂 البته آلو از اینا که تو خورشت قیمه میزاریم دارم تو یخچال ، تنبلیم میشه برم تا پیش ی ...

😂😂😂

حتما🌷ان شاءالله خداکمکش کنه وبه خواسته اش برسه وبه آرامش برسه الهی آمین🌷

ان شالله 🩵🫂