2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20996 بازدید | 4515 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ملوسک۲۲۲    

سلام کجایی دختر پیدات نیست 

کاربری زهرا خوشبخت و پری هوایی رو داری 🩵

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

به سلامتی خیلی نفیسه بلوچی تو دنیا معروفه حالا یه پیگیری بکن

توی گوگل یه نگاهی کردم مربیم خودش عاشق اینجور چیزهاست ولی به نظرم حوصله میخواد دوختنش اگه اینجا هم کسی پایه نباشه پارک شمس حتما طرفدار داره 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
کاربری آینازم یادم رفته @ملوسک۲۲۲

سلام پس عمه زا بود 

سلام ریحان بانو خوبی 😍

الان کجا نشستی با این شلوار راحتی؟

سلام سلام عشقم 😍😍😍چقد هواتو کرده بودم 😚تو قلبی جگری .تره قوه .اصن تمام اعضا و جوارح 🫠🩵🩵🍑

قربون خودت و دلت 😍😍 جون جون🤤

منم همینطور مهربووونم

درگیر بودم

مهمون از بوشهر و 

ثبت نام و فرم و لوازم تحریر ارسلان و 

بعدم سرماخوردگی🥴🥴

خودت چطوری خانوووووم😍😍

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹
هنو غذام نیوردننون و زیتون میخورم عین گشنه ها🤣مانا بدو ک با دمپایی هم هستم 😂

واااااااااای عوضی 😍😍😍😂

الان من اومدم

نوش جوووونت بشه عشقم

رفتین رسیدین؟

اوووف خوردم در حد مرگ جاتون خالی راحت نشستم آ بخوووووربعدا میام جواب میدم اینجا رستوران فانوس بندرعب ...

انگار مثلا تو شهر و خونه خودش گیرش نمیومده🤣🤣🤣

نوش جونت بشه عزیزدلم