2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20996 بازدید | 4515 پست
وای نههههه نمیتونم تصور کنم با نون🤣🤦‍♀️اون کنسرویا خیلی خوشمزه ان ولی

😂😂😂 

آره خوشمزه ولی نسبت به قیمتش بصرفه نیست، ما سال ۸۸ آبادان رفتیم کنسرو ذرت خریدیم مارک خارجی بود، مشکی بود قوطی کنسرو خیلی‌ خوشمزه بود 

😂😂😂 آره خوشمزه ولی نسبت به قیمتش بصرفه نیست، ما سال ۸۸ آبادان رفتیم کنسرو ذرت خریدیم مارک خارجی ب ...

اره گرونن ما قبلا میخریدیم میریختیم تو سالاد ماکارونی ابشم میریختم تو سسش 😋خیلی وقته ولی نخریدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهگگگگگگلچقدر وقتی تایپِ ارمنستان میزدم ، به یادت بودم . چقققققدر دلم میخواست میبودی شوخی میکردیم می ...

یا کریم اهل بیت، ملی تویی؟

خودتی؟

اشک تو چشام جمع شد اصن

خوبی توووووووووو

ارمنستان؟تنها؟خوش گذرونی؟بی من؟

یا کریم اهل بیت، ملی تویی؟خودتی؟اشک تو چشام جمع شد اصنخوبی تووووووووووارمنستان؟تنها؟خوش گذرونی؟بی من ...

آره خودمم قربونت برررررم❤️

با فرشته رفتیم . به خدا اینققققدر به یادت بودم . گفتم اینقدر حرف گوجستان زدیم ، اینقدر من گفتم فلان لباسو میپوشم و ... بالاخره یجا رفتم 😹😹😹

آره خودمم قربونت برررررم❤️با فرشته رفتیم . به خدا اینققققدر به یادت بودم . گفتم اینقدر حرف گوجستان ز ...

بله دیگه چش منو دور دیدی دوییدی رفتی😪😂😂

خوش گذشت؟

چیا خوردی😆

چی پوشیدی؟؟؟؟