2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21083 بازدید | 4530 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بانوی سبز😍💚💚💚💚حال و احوال؟ خوب هستید؟ ببین بالاترم تکت کردم ولی نشد، گشتم تا یه پست ازت پی ...

سلام ریحان بانو ممنون شما خوبین 🤍💚

عزیزیی نه اخم چرا شوخی بود گلم 🤍💚

چه خبر چیکار می کنین ؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خیلی سلام کردم خسته شدم هر سلامی 100 بزنن به حساب😩

😂😂😂 

خسته نباشی🥲😂

خاااااااامن اومدم نبودن 💔😒

من که کلاس داشتم الان رسیدم ولو شدم باید زود پاشم نماز و نهار بعد دوباره شال و کلا کنم برم بیرون هفت و نیم ،هشت برگردم 🥲

سلام 😂خاچه خبر؟ دسته تبر تو ک... کی؟؟ 😂 @اتوبان چطوری اشی مشی😝@دختران_تابستان اووووف به رفیق ب ...

سلام به روی ماااااهت عزیزم دلتنگت بودم بمب انرژی خوبی عزیزم

کم پیدایی😘😘😘😘

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍حالت خوبه سالمی سرکیفی؟ نبودم چند روزی دلم براتون تنگ بیدددددداینجا دیگه ن ...

خوبم عزیزدلم شمادوستان مجازینوببینم خوشحالترمیشم

آره اینجا دیگه نمیشه عکس روپاک کرد

حضورتم اینجاروگرم میکنه

عاشق   خااا   گفتناتم🩷🥰

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
اسی حلال کن تروخدا میشه برام دعا کنید خبر خوب برسه بهم و اتفاق بدی نیفته حالم خیلی بده 😭💔

سلام عزیزم 

خواهش میکنم ان شالله خیر باشه برات 🩵

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خیلی سلام کردم خسته شدم هر سلامی 100 بزنن به حساب😩

سلام عزیزم ببخشید فدای روی ماهت 

گلم 

تو جووون بخواه فقط 

چیز دیگه ام میخوای در خدمتیم 🤌😁

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام 😂خاچه خبر؟ دسته تبر تو ک... کی؟؟ 😂 @اتوبان چطوری اشی مشی😝@دختران_تابستان اووووف به رفیق ب ...

سلام ریحونی 😅وااای خدا نکشتت 😁

داداشم تا منومیبینه میگه نوشابه ها چطورن 😆