2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20808 بازدید | 4477 پست
نه اونور نمیرم 🥲زهرا اونجا هم دیر به دیر می اومد آره میدونم اخرین پرسیدم ۵ ناه بود الان نمیدونم ۸ م ...

ماه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسیمم گلم.خوشحالم ازآشناییت.مریم خانومی؟!

ممنون نه فرخنده 🥲

@لیلا_۷۰ همیشه کنارم بودی هرجا رفتم باهام اومدی حتی چش بسته!!!اخه من کجا مهربونم این انعکاس خودته د ...

قربونت برم عزیزم 🥺 

زنگ زدم دیشب حالم گرفته 🥺 هنوز نظر قطعی درباره جراحی نداده دکتر ولی سند و لوله از گلو و لوله از دماغ وصل کردن که از طریق اون غذا بهش بدن ، دیشب گفتن که آبمیوه براش بگیرید ،😭😭😭😭😭 چرا وقتیکه هنوز نظر قطعی درباره جراحی ندادن باید اینطور بشه 

نه اونور نمیرم 🥲زهرا اونجا هم دیر به دیر می اومد آره میدونم اخرین پرسیدم ۵ ناه بود الان نمیدونم ۸ م ...

تو پی وی بهم گفت بچم نموند 😭😭قلبم کنده شد با حرفش 

دلیلش رو نگفت 

فقط گفت بچم نموند 😭

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
،😂😂😂 فکر کنم بعد مدتی سهمیه دارید که بهتون بدن درسته ؟

اره عزیرم سهیمه میدن 

ولی پفک و بیشتر برای تست باز میکنن 

امتحانی میدن 

ولی نوشابه 

دم عید باکسی  میدن. هفته پیشم  به داداشم فک کنم ۳تا دادن 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

قربونت برم عزیزم 🥺 زنگ زدم دیشب حالم گرفته 🥺 هنوز نظر قطعی درباره جراحی نداده دکتر ولی سند و لوله ...

سلام عزیزم 

الان کار درستی انجام دادن 

چرا یهو سر خود برن دنبال عمل کردن 

اول چند روز امتحانی انجام میدن ببینن شاید سندروم فروکش کنه و نیاز به عمل نباشه 

اتفاقا کار درستی کردن 

اصن جای نگرانی نیست 

خیالت راحت عزیزدلم 

ان شالله با دعاهای من و شماهااااا کلا فروکش کنه با دارو حل شه 

نیاز به عمل نباشه 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

تو پی وی بهم گفت بچم نموند 😭😭قلبم کنده شد با حرفش دلیلش رو نگفت فقط گفت بچم نموند 😭

سلام عشقم 

الهی ناراحت شدم 

خیلی خوشحال بود

سلامت باشی گلم

ممنون زنده باشی🤍💚

تو پی وی بهم گفت بچم نموند 😭😭قلبم کنده شد با حرفش دلیلش رو نگفت فقط گفت بچم نموند 😭

وای منم ناراحت شدم دکتر گفته بود که نباید باردار بشی که شد بعد هم خونریزی داشت و استراحت مطلق بود ولی با اون وضعش استراحت نمی کرد من فکر می کردم این ماه یا نهایت ماه بعد دنیا میاد خدا خودش بهش سلامتی بده 😔

2810