2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20818 بازدید | 4479 پست
سلام ‌خودم سرزده اومدم.دوستمم دعوت کردم دورهمی @یگانه۸۸۸

سلام عزیزم 

خوش اومدی 

قدم خودت و دوست عزیزت 

به روی چشم 😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم.انشالله حال دلتون خوب باش.منم تگ کنین بیام سربزنم تواین جورتاپیکا.اخه کسی منونمیشناسه😂🥺

عزیزدلم تاپیک و ذخیره کن 

دوستداشتی هر وقت بیا دورهم باشیم 

حال دل همو خوب کنید 😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@اتوبان چطوری منو تک میکنی ولی خودم نمیتونم خودمو تگ کنم، حتی چویی هم نمیتونه ،😅

به راحتی 

ایناهاش 

@لیلا_۷۰   😂

ممنونم من گوشم آسیب دیده شنواییش خییییلی کم شده امکان داره پرده گوش پاره شده باشه ؟

عزیزم بینیتو نگه دار .بعدش سعی کن نفس بکشی اگه از گوشت هوا بیرون بزنه پاره شده 

از طرفیم پرده گوش پاره شه کلا شنوایی مختل میشه 

نگران نباش 

احتمالا آسیب دیده  تورم کرده

سلام ‌خودم سرزده اومدم.دوستمم دعوت کردم دورهمی @یگانه۸۸۸

یه دوست خوب یعنی هیچ حرفی توگلوت گیر نکنه و هیچ دردهم توسینه ات سنگینی نکنه ،کسی که تو اوج مشغله هاش هم برای تو وقت داره مخلص ام رفیق ،🌷حال این روزای من باتوخوب شده 🌷

عزیزم بینیتو نگه دار .بعدش سعی کن نفس بکشی اگه از گوشت هوا بیرون بزنه پاره شده از طرفیم پرده گوش پار ...

وای قلبم تند میزنه 

ببین من دقیقا همون لحظه این کارو کردم باد زد بیرون 

الان عمل یابد بشه.چکار کنم 😢

یه دوست خوب یعنی هیچ حرفی توگلوت گیر نکنه و هیچ دردهم توسینه ات سنگینی نکنه ،کسی که تو اوج مشغله هاش ...

شرمنده ام نکن عزیزم.کوچکترین کاری ک میتونم برات انجامش بدم...همیشه شادباشی😊💝

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
وای قلبم تند میزنه ببین من دقیقا همون لحظه این کارو کردم باد زد بیرون الان عمل یابد بشه.چکار کنم 😢

سلام گلم 

نترس.حتما برو دکتر .ان شااله چیزی نیستش 

سلام قشنگم خوبی نه عزیزم خبر ندارم تو پی وی هم بهش پیام دادم جواب نداد زهرا بیشتر اونور میاد شما ازش ...

نه اونور نمیرم 🥲زهرا اونجا هم دیر به دیر می اومد 

آره میدونم اخرین پرسیدم ۵ ناه بود الان نمیدونم ۸ ماهه یا نه ماه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2810