2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20818 بازدید | 4480 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم.انشالله حال دلتون خوب باش.منم تگ کنین بیام سربزنم تواین جورتاپیکا.اخه کسی منونمیشناسه😂🥺

ممنون همچنین🤍💚 باشه تگت میکنم  

تازه واردم نیستی با کسی آشنا نشدی ؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
ممنون همچنین🤍💚 باشه تگت میکنم تازه واردم نیستی با کسی آشنا نشدی ؟

نه ی دوست دارم فقط.خیلی سال بودخواننده خاموش بود.یبارم گوشیم عوض کردم و سیمکارت عوض کردم نشدبیام بااون یکی شمارم.پارسال باشماره جدید وارد شدم...خلاصه سه چهارسال میشه اینجام

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
نه ی دوست دارم فقط.خیلی سال بودخواننده خاموش بود.یبارم گوشیم عوض کردم و سیمکارت عوض کردم نشدبیام باا ...

منم قبل عضو شدن یسال خوانندهرخاموش بودم خوشحالم باهات اشنا شدم چی صدا کنم؟

@مامان،مهدیار2    

@مامان،مهدیار    

سلام گلم خوبی از زهرا خبر داری بچه اش به دنیا اومد یا نه؟

پس افتادی بغل پفک و نوشابه 😂😂😂😍 مبارک باشه عزیزم، انشالله پربرکت 😍 خیلی‌ خوشحال شدم 😍❤️ راستش ...

فدات شم اتفاقا چند ماهه پفک تولید میکنن😅از اونا دور دهن میچسبه 😆

نکنه دارم دوباره خاله میشم 🧐

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام به همگییی😁

سلام عزیزدلم 

شما کاربرخیلی خوبی هستی دوست دارم 

خوبی قلب جان 😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام عزیزدلم شما کاربرخیلی خوبی هستی دوست دارم خوبی قلب جان 😍

سلام به روی ماهت 

لطف دارین 😍 ای جووونممم 

قریونت برم بخوبیت

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

یه سلاممون نشه؟با اینکه کسی منو نمیشناسه

سلام عزیزدلم خوش اومدی 

الان آشنا شدیم 😍😍

ممنونم از شما 🌹🙏با عذرخواهی فراوان پرسیدم 🌹🙏

عه این حرفو نزن اصن 

بچهای این تاپیک همشون گلن 

هر سوالی داشتی حتما اینجا بپرس اصنم نیاز به  اجازه نیست 

2810