یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
جدای امیر فنی دوتا آقای دیگه هم بودن بین اکثر کاربر های اینجا محبوب بودن، باید هم میدیدی چه داداش داداشی راه انداخته بودن، اوایل خوب بودن اون دو تا آقا بعد کم کم دیگه اون خطوط قرمز رد میشد و خود همون کاربر ها انداختنشون بیرون اما ۲ سال بود فاصله اون محبوب بودن و نبودن 😂
فاخته نه یادم نیست ببین اون موقع مهدیار تازه به دنیا اومده بود من خیلی وقت نمیکردم همش اینجا باشم ک ...
صحیح، کاربری بود که همش تاپیک میزد شوهرم منو میزنه و..... کلی کاربر هم پایه تاپیک هاش گریه و زاری، تاپیک هاش پربازدید میرفت، من تازه اومده بودم سایت و رفتم تاپیکش تازه تاپیک رو زده بود و من صفحه ۲ رفتم قرار بود عکس بزاره از صورتش، گفته بود شوهرم زده دوتا چشام کبود شده ، خودشم خواست بزاره، کسی حتی نگفت بهش که عکس بزار و.....، عکس گذاشت دیدم دور دوتا پلک بالاش بصورت مرتب و قرینه تیره کرده گفته اینا جای مشته 😂 کل کاربر ها توپیدن بهش ما رو مسخره کردی و.... گفت نه واقعیه ببین چی شده ، همه فهمیدن چه خبره ، تاپیک پشت تاپیک که مسخرش کردن و خیلی ها گفتن از خودم ناراحتم که برای همچین آدمی گریه کردم ، تو سرچ نی نی سایت بزنی فاخته میاد بالا خیلی تاپیک ، همون موقع قطع دسترسی کرد رفت😂