2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20986 بازدید | 4514 پست
😨😨😨😢چه پرو زن شوهر دار از دور داد میزنه دیگه بعضیا روانین باید کرمشون بریزن خوبش کردن تا یاد دار ...

بیشرف بالای 50 سال سنش بود خیلیییی عوضی یعنی با دستش یه کار کرد که مغازه دارا هم دیدن و ریختن سرش و زدن کشتنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لحظه به چشام خوش اومدی😈😂اخ ریحون رفته بودم مدرسه پسرمجلسه بودمعلمشون به چشم برادری از بسسسسسساس ...

وای مهی😑😂خود دار باش، کنترل کن خودتو😂😂😂

اینا همه تازه استخدام شده ان، نیرو جدید و خوشتیپ و توف بارشون نیست🤣

سلام گلم ممنون مرسی همچنین 🤍💚 من اولین نفر تولدت رو تبریک گفتم ولی تگم مثل همیشه نیومده چند صفحه ق ...

فدات شم قربونت برم ندیدم الآن میرم نگاه می‌کنم قربونت برم خیلی دوست دارم خواهری 🥺 💋💋💋💋💋💋💋 خودم اصلأ یادم نبود تولدمه خیلی‌ غافلگیر شدم اشکم در اومد 😭

فدات شم قربونت برم ندیدم الآن میرم نگاه می‌کنم قربونت برم خیلی دوست دارم خواهری 🥺 💋💋💋💋💋💋💋 خو ...

خدا نکنه 

آخی همیشه اشکت به شادی بیاد شوهر من دیروز گفت واسه تولدت یه هدیه خریدم فردا میدم پرسیدم چی گفت فردا میدم بعدش هم مدیسا اولین کس تبریک گفت و دخترخالم و چند تا از دوستام و بقیه بچه صبح هم که اسمس بانک و همراه اول کلا نمیشد فراموش کرد هرچند کلا از اول هم یادم بود 😂

حتما تو خیلی مشغله داری یادت نیست 🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خدا نکنه آخی همیشه اشکت به شادی بیاد شوهر من دیروز گفت واسه تولدت یه هدیه خریدم فردا میدم پرسیدم چی ...

ای جاااااااااااااان 😍 انشالله که تنت سلامت باشه و دلت شاد ❤️❤️❤️❤️ کنار خانواده محترم ❤️ 

آره کمی مشغله داشتم ولی کلا دقت نکرده بودم بازی استقلال یادم بود تولد خودمو نه 😂

قربونت برم 😍 دیدم این پستت رو عزیز دلمممممم ❤️

خدا نکنه 🤍💚

اعلانش برات اومده بود؟

ای جاااااااااااااان 😍 انشالله که تنت سلامت باشه و دلت شاد ❤️❤️❤️❤️ کنار خانواده محترم ❤️ آره کمی مش ...

ممنون گلم همچنین 

امروز تراکتور هم بازی دوست هندوها نیومدن 😾

تو استقلالی هستی؟