2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20979 بازدید | 4513 پست
نه چون گفتی رفتم یکی یکی صفحه ها رو نگاه کردم و دیدم ،🤗

ای وای ببخشی اسباب زحمت شدم😅🙈🤗

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره درسته استقلالیم ، تراکتور اما امسال خیلی‌ قدرتمند بازیش جلو سپاهان عالی بود اونم ۱۰ نفره

آره تراکتور خوب بازی کرد ولی استقلال اصلا خوب بازی نمی کنه شوهر منم استقلالی هست بعد هر بازی اعصابش خرد میشه

ای وای ببخشی اسباب زحمت شدم😅🙈🤗

این چه حرفیه فدات شم 🥺

تو زحمت کشیدی و آنقدر معرفت داشتی و داری که یادت بود بهم تولدم رو تبریک بگی اون موقع من بی اعتنا نگاه نکنم ،🥲 

این برام خیلی ارزش داره قربونت برم 😍 عزیز دلمممممم 😍 

آره تراکتور خوب بازی کرد ولی استقلال اصلا خوب بازی نمی کنه شوهر منم استقلالی هست بعد هر بازی اعصابش ...

نکونام فقط بلده دفاعی کار کنه و سانتر کنه، دیگه هیچی بلد نیست، زمانی که نکونام به حسینی گفت وقت تلفی کن حسینی با عصبانیت قبول کرد، 

ببین استقلال دست کیا افتاده کلیپ دیدم جفت سمیعی یکی نشسته بود نشناختمش و خود آدمین پیج هم نوشته بود امیدوارم دلال نباشه، استقلال گل رو که خورد تو دربی این لبخند زد ،😐 

پرسپولیس پیشکسوت هاش دنبال منافع تیمن، استقلال پیشکسوت هاش دنبال منافع خودشون، حالا مرحوم ناصر حجازی و منصور پورحیدری بحثشون جدا این دوتا اگه بودن اوضاع این نبود 

تیم زمان فرهاد مجیدی خیلی عالی بازی میکرد 

بخندی همیشه آره بابا سوتی زیاد میدم تو احوال پرسی هم زیاد گند میزنم اما دو روز پیش رفتم بیرون جالب ت ...

اخیشششش این ماجرات دلمو خنک کرد نوش جونش مرتیکه هول 😡

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

الناز همیشه هرچی عکس راجع به آدما شکمو و خیکی هست می‌فرسته برام😂😂عکسا فان مطالب چرت و خنده داراینا ...

وااای عشقی عشق ریحون 

اصن دمت گرم خنده میاری به لبمون 😍😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

قربونت برم من آخه چقدر با معرفتی چقدر آخه 😭 امروز از ذوق اشکم در اومد اصلأ یادم نبود چه روزیه 😭 دی ...

عزیزدلم بمونی برامون 

تو قشنگترین افریده خدایی 

ان شالله همیشه از چشات اشک شادی سرازیر شه 💕🤩🫂💟

این چه حرفیه فدات شم 🥺تو زحمت کشیدی و آنقدر معرفت داشتی و داری که یادت بود بهم تولدم رو تبریک بگی ا ...

خدا نکنه عزیزی همش بخاطر اینکه که نمی تونم تگت کنم 🥲

نکونام فقط بلده دفاعی کار کنه و سانتر کنه، دیگه هیچی بلد نیست، زمانی که نکونام به حسینی گفت وقت تلفی ...

آره گفته میخواد استفا بده بخاطر بازی امروز نگهش داشتن

واقعا کسی به فکر استقلال نیست یه تیم توی یه سال سه تا مدیر عامل عوض کنه انتظار داری وضعش چطوری بشه

عزیزدلم بمونی برامون تو قشنگترین افریده خدایی ان شالله همیشه از چشات اشک شادی سرازیر شه 💕🤩🫂💟

قربون تو آجی گلم برم من کلی بوس و بغل از راه دور برات 🥺💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋👭 فدات شم 

آره گفته میخواد استفا بده بخاطر بازی امروز نگهش داشتنواقعا کسی به فکر استقلال نیست یه تیم توی یه سال ...

آره درسته ، می‌دونم نشده ولی کاش استراماچونی رو بیارن، ولی می‌دونم نمیتونن