2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20921 بازدید | 4500 پست
😂😂😂😂

لیلا فک کن دوتایی 

من پشتت تو ناکار کنی 

به گوشه پرتش کنی 

منم با کف پام برم تو کله اش😂😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

منم همینطور 😂😂😂شاید مث تو رزمی کار نباشم ولی طرفو پاره میکنم 🤌🤭ادم ضعیف پشت سر فقط حرف میزننچیز ...

والا منو جلو روم بگن کاری ندارم به طرف مقابل، اما پشت سرم ،😡 اینطور میشم 😂 

تو فابریک بروسلی درون داری نیاز به رزمی کار بودن نداری 😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منو جلو روم بگن کاری ندارم به طرف مقابل، اما پشت سرم ،😡 اینطور میشم 😂 تو فابریک بروسلی درون د ...

وااای 😂😂

حیف حیف نرفتم 

بروسلی درونم فعال بودش

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

😂😂😂😂ترکیب ما دوتا تو دعوا خفن میشه 😂 بگن لیلا و مانا دارن میان همه فرار 😂

قبلشم میگیم نفس کشششششش😂

الان راستی جکی نمایشی هستش کارش یا نه؟؟

😂😂😂😂ترکیب ما دوتا تو دعوا خفن میشه 😂 بگن لیلا و مانا دارن میان همه فرار 😂

مینام یادته بروسلی درون داشت 

اونم لادستمون خوب بود 🤭

😂😂😂 موخوای باهم مبارزه کنیم هم یاد میگیری هم کتک می‌خوری ازم محتم محتم میشی ،😜😂😂

نه قربونت 

بهتر نیست من بازوهاتو گرم بندازم 

فقط نگاه کنم یاد میگیرم 

گیرایم قویه 😂😂

قبلشم میگیم نفس کشششششش😂الان راستی جکی نمایشی هستش کارش یا نه؟؟

😂😂😂😂 

جکی چان کاراش نمایشی، ولی بصورت واقعی کونگفو کار، و استاد تو این رشته، کلیپ واقعی دیدم ازش که بلوک سیمانی خورده کرده ، توی چند رشته کونگفو مهارت داره، بدلکاری ها رو هم تا سال ۲۰۱۲ خودش انجام داده ، ولی از لحاظ نمایشی بودن آره بیشتر نمایشی کاراش 

😂😂😂😂 جکی چان کاراش نمایشی، ولی بصورت واقعی کونگفو کار، و استاد تو این رشته، کلیپ واقعی دیدم ازش ...

ایول بهش مشت آهنی داره پَ🥴

دوسدارم سبکشو 

نه قربونت بهتر نیست من بازوهاتو گرم بندازم فقط نگاه کنم یاد میگیرم گیرایم قویه 😂😂

😂😂😂 نو نو نو هنر رزمی یعنی بصورت عملی یاد بگیری 😂 مدیونی فکر کنی من قصد زدنت رو دارم ،😂 چهره مظلوم منو ببین ،😈 تو چیزی جز صداقت ، مهربونی، تو این چهره میبینی 😈 😂

😂😂😂 نو نو نو هنر رزمی یعنی بصورت عملی یاد بگیری 😂 مدیونی فکر کنی من قصد زدنت رو دارم ،😂 چهره مظ ...

بر منکرش لعنت کلا مهربونی و نیت خالص درش چیزی نمیبینم 🙈😂

من برات دور گود کف میزنم 😂

بر منکرش لعنت کلا مهربونی و نیت خالص درش چیزی نمیبینم 🙈😂من برات دور گود کف میزنم 😂

😂😂😂😂 

احساس میکنم تعارف داری باهام 😜😂😂😂 

اما حس خوبیه دوستی داشته باشی که مثل خودت زورش زیاد باشه ، اینکه میبینم زورت زیاده مثل من حس خوبیه ، 😍 

2810