2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20940 بازدید | 4502 پست
مرسی با ترس لرز با شماره خالم عضو شدم

دلم برات تنگ شده بود کلی پیام برات گذاشتم 

نگرانت شده بودم دختر خوب

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

چجوری تگ میکنید ؟

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه اسم کاربریت قشنگه 😍

خالم میگه شماره منو وارد نی نی سایت کردی منم گفتم نه چیزی خاصی نیست

فراموش کن چیکار کنم. دارم از عذاب وجدان میمیرم 

اعتمادم بزرگترین اشتباهم بود.......!
چجوری تگ میکنید ؟

سلام عزیرم 

قبل کاربری 

👈@میزارم 

بعدش اسم کاربری پشتش مینویسیم بلافاصله آبی بشه 

رو کاربری میزنیم اوکی پیشه 

@اتوبان

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

چجوری تگ میکنید ؟

اول👈@میراریم 

بعد کاربری مورد نظر پشتش مینویسیم 

کاربری پیدا شد روشو میزنیم آبی میشه 

خالم میگه شماره منو وارد نی نی سایت کردی منم گفتم نه چیزی خاصی نیستفراموش کن چیکار کنم. دارم از عذاب ...

خب عذاب وجدان نداره خب 

الان یکاری کن 

میری قسمت تنظیمات ویرایش شماره بزن 

.تقدیم به دوستان خوبم🌹😘بعضی آدما هستن که خورشید رو درونشون دارن.توضیح دادنش سخته. حضورشون روشن کن ...

قربونت عزیزززززززززززززم 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 تو خودت که عشقی قلبی عزیز دلم فدات شم ❤️ 

@لیلا_۷۰ سلام عشقوم دیشب یسر رفتم شهر اطراف هواخوری جاهای توریستی خداروشکر خلوت ترشدن

سلام عزیزم همیشه به شادی و گردش❤️ ، شهریور ماه که هست دیگه مسافرت ها هم کمتر میشه حال و هوای آماده شدن مدارس و.... هست برای همینم خلوت تر شدن 

@لیلا_۷۰ اینو بخون حالا فک کن اونیکه باهات حسوده رو دروت شه 🤣🤣🤣🤣جنازه تحویل میدی 😅

😂😂😂😂 

همچین میزنمش که اسم لیلا بیاد دردش بیاد جای کتکا 😂 

والا کسی تو روم بگه ازت بدم میاد رو بهتر میپسندم تا پشت سرم حرف بزنه، چون می‌دونم روراست حرفشو میزنه، دیگه اهل دوز و کلک نیست هر چی هست به خودم میگه نه به کسی دیگه که چهار تا حرف دیگه هم بیاد روش 

😂😂😂😂 همچین میزنمش که اسم لیلا بیاد دردش بیاد جای کتکا 😂 والا کسی تو روم بگه ازت بدم میاد رو بهت ...

منم همینطور 

😂😂😂شاید مث تو رزمی کار نباشم 

ولی طرفو پاره میکنم 🤌🤭

ادم ضعیف پشت سر فقط حرف میزنن

چیز دارن جلو رو بگن 😂😂

2810