2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20933 بازدید | 4500 پست
😂😂😂😂 احساس میکنم تعارف داری باهام 😜😂😂😂 اما حس خوبیه دوستی داشته باشی که مثل خودت زورش زیاد ب ...

خوشبحالت از بچگی علاقه داشتی؟؟😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خوشبحالت از بچگی علاقه داشتی؟؟😍

از بچگی من ورزش شروع کردم ولی موفق نبودم، تکواندو و کیوکوشین کاراته رفتم ولی اصلا نتونستم موفق بشم ، ولی ووشو رو توی دبیرستان رفتم و موفق شدم ، آره دوست داشتم قدرت بدنیم بره بالا، 

ولی اینکه حس خوبی دارم که دوستی داشته باشم مثل خودم باشه و قوی ، حس خوبیه، جزو فانتزی هامه دعوایی باشه دوتایی بریم همه رو له کنیم 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بچگی من ورزش شروع کردم ولی موفق نبودم، تکواندو و کیوکوشین کاراته رفتم ولی اصلا نتونستم موفق بشم ، ...

لیلا تو فانتزیات منو فکر کن 

دلم میخواد خیلیارو لت و پار کنم 😂

باورت میشه همینجورم ازم میترسن بعضیا 

فقط پشت زر میرنن 

جلوم موشن😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

لیلا تو فانتزیات منو فکر کن دلم میخواد خیلیارو لت و پار کنم 😂باورت میشه همینجورم ازم میترسن بعضیا ف ...

😂😂😂😂 من فانتزی زیاد فکر می‌کنم 😂 

لت و پار آره ولی لت و پاری که جاش نمونه ، 😂

😂😂😂😂 من فانتزی زیاد فکر می‌کنم 😂 لت و پار آره ولی لت و پاری که جاش نمونه ، 😂

حالا بزار جاش بمونه 

با دیدنش لذت ببریم 🤣

😂😂😂

یهو یاد دریا افتادم 

کوجا رفت یهو خبری ازش نشد 

اخرین بود گفت هم دنبال کار هستش وامتحاناتش

رفت و دیگه هم نیومد ، هر کجا هست موفق باشه ، ولی حیف که نیستش و نیومد ،

اره خیلی ان شالله 

دلم براش تنگ شد خیلی دختر خوبی بود 

🤣دومیو واسه تو پست میکنم

نااااا ولم کنیددددددد

از هر طرف محاصره شدممممممم

از جوون من چه میخاید 

ای قوم الظامین 😄😄

کیست که مرا یاری کند 

🤣دومیو واسه تو پست میکنم

مرا بر پیریم ببخشای و ازمن بگذر 😂😂😂

2810