2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار میشه کمکم کنید کسی رو ندارم بپرسم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 40 پست
نمیدونم آخه آنقدر نگاه میکنه آدم عذاب وجدان میگیره تازه کشک هم داشت شیر خودمم میخوره

خوب میشه نگران نباش. تا دوسالگیش مراقب باش چی بهش بدی. بادمجون الرژنه. سرچ کن ببین چی ها حساسیت زاهستن‌ چون شیر خودت هم میخوره خودت هم باید مراقب خوردنت باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بادمجان سرده

نه گرمیه و به شدتم گذمیه به خاطر همون با ماست و کشک خورده میشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

یه کوچولو سیب رنده کن بهش بده یا خیار

بهتر میشه

شلوارشم در بیار فقط یه بادی تنش کن  بیقراری کرد پاهاشو ماساژ بده

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

آخی گلم گرمیش شده بچم 🥺

ببرش حمام و یه سر دکتر هم ببر بچه رو ببین دارو چی میده و حتما هم به دکتر بگو چی دادی بهش احتمالا بدنش خارش داره که بی قراری میکنه نگران نباش بدنش خنک نگهدار اگه میتونی یه ذره خاکشیر بزار خوب خیس بخوره بعد آبشو بده بخوره خنکی هست بهترش میکنه انشالله چیزی نیست 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

خواهر من شما الان مادر شدی ،وقتی مادر شدی مسولیت پذیر باش و اگاه ،قرار نیست هرچی خودتون خوردید،چون بچه دلش خواسته بزاری دهنش ،گناه داره طفلک میدونی چقد اذیت میشه ؟ دهنش میسوزه میخاره ازین حساسیت،قبل ازینک هرچیزی بهش بدی ی سرچ بکنی سخت نیست

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
لطفا پیامه منو بخوناین یه ویروس جدیده الان برات متن دقیق توضیح این ویروس رو میفرستمببرش دکتر، تو دهن ...

چه ویروسی لطفا به منم بگو 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
لطفا پیامه منو بخوناین یه ویروس جدیده الان برات متن دقیق توضیح این ویروس رو میفرستمببرش دکتر، تو دهن ...

آره عزیزم لطفا بگو‌

چه ویروسی 

تو دهنش هست

2810