2777
2789
عنوان

اینم از مرد سن بالای جذاااب خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 166 پست
انگ‌میزنی؟😐😐هرکس که تو موردی دیده و شنیده زیاد داشت یعنی آسیب دیده؟ نظراتت نشون نمیده ادم پخته ای ...

نه عزیزم از تاپیک هات دارم میگم  همونطوریکه شما با دیدن تاپیک های من گفتی ادم بی تجربه ای هستم

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
آدم خودخواهیه. این حرفها حالیش نمیشه. حرفایی بهم‌زد که ...

اون حرف هایی که بهت زده لیاقت خودشو و فامیلاش بوده از این مردک بی ادب زبون نفهم خودشیفته زودتر طلاق بگیری به نفعته  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یسر به تاپیک های شما زدم . مشخصه نوشتی شوهرم گنداخلاق و بدردنخوره و کلی استرس دارم و دارم دق می ...

خب معلومه موقع دعوا و ناراحتی ادم همچین حرفهایی میزنه

توقع داری اونموقع که روزهای عادیه بیام بگم وای چه روز خوبی؟!

هشت سال انقدی زیاد نیست که خودتو بندازی توی رده ی کم سن و سالها، یه اختلاف سنی عادیه. حتی اگه شما هم ...

من توی کم سن و سالهاننداختم  😄 من اصلا درمورد تاپیک نظری ندادم ک اسی و شماحمله کردین. من اصلا داشتم بااون خانم صحبت میکردم ک نوشته بود شیش سال خوبه یانه  همین. حتی تاپیک اسی رو کامل نخوندم

2805
نه چرا خودزنی کنم؟ این تفکرات از مغز ادمهای سالم رد نمیشه. با اختلاف سنی مناسب دارم زندگیمو میکنم.

چقد شما دوتا دارید الکی بحث میکنید، آخه ۸ سال هم یه اختلاف سن عادیه زیاد نیست که، اصلن بحث تاپیک اختلاف سنی زیاده مثلن آقا ۴۰ سال خانم بیست سال.

اصلن زیر ده سال اختلاف هرکدوم که بزرگتر باشن چه زن چه مرد بنظرم عادیه، حداقل مال یک نسلن

نه چرا خودزنی کنم؟ این تفکرات از مغز ادمهای سالم رد نمیشه. با اختلاف سنی مناسب دارم زندگیمو میکنم.

بقول خودت باشوهر گنداخلاق بدردنخور؟ 😄یعنی فقط سنش مناسب باشه کافیع هربلایی سرت اورد اورد؟

عزیزم همه که یکی نیستنالان یکی هست اطرافم با ۱۸سال تفاوت سنی واقعا زندگی خوبی دارن.نمیشه راجبه این چ ...

استثنائات رو نمیشه در نظر نگرفت. استثنا همیشه وجود داره. ولی در حالت کلی اینطوره. 

من توی کم سن و سالهاننداختم 😄 من اصلا درمورد تاپیک نظری ندادم ک اسی و شماحمله کردین. من اصلا داشتم ...

من که حمله نکردم، اصلن مجهز نیستم برای حمله :))

اتفاقن ازت دفاع کردم که، میگم اختلاف سن شما که عادیه زیاد نیست

من اصلا بیست سال اختلاف سنی رو قبول ندارم. من اون کاربر محترم داشتیم درمورد شش سال اختلاف صحبت میکرد ...

پستهات عجیبن! حرفهای ضد و نقیص و اینکه حتی نمیدونی پست من درباره کدوم سوالته😐

عزیزم همه که یکی نیستنالان یکی هست اطرافم با ۱۸سال تفاوت سنی واقعا زندگی خوبی دارن.نمیشه راجبه این چ ...

بله تا جوانن خوبن. برات راجب خاله م نوشتم

وقتی زن پنجاه ساله مجبور به تحمل پیرمرد ۶۸ ساله شد باز بیا بگو خوبن.

اینا تا نوک دماغشونو میبینن فقط. فکر فردای زندگی نیستن اصلن

من که حمله نکردم، اصلن مجهز نیستم برای حمله :))اتفاقن ازت دفاع کردم که، میگم اختلاف سن شما که عادیه ...

اره  میگم که من اصلا داشتم درموردشیش سال اختلاف حرف میزدم  اسی حمله کرد 😂میگه عروسی کن بعدمیفهمی اختلاف سنی بالا بده یاخوب‌  . منوشوهرم اختلاف سنی چندانی نداریم🤣

ببین نمیدونم چی باعث میشه ادم جذب یه سن بالا بشه بنظرم موضوع فقط پول نیست شوگرددی بحثش یه چیز دیگست ...

عزیزم این تمایل هم میتونه دلایل روانشناختی داشته باشه که گفتی و هم اینکه سن بالاتر بهتر بلده چطور رفتار کنه تا یه دخترو به خودش جذب کنه. همونطور که ما میدونیم چطور یه بچه رو جذب کنیم.

2810