2777
2789
عنوان

اینم از مرد سن بالای جذاااب خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 166 پست
نه عزیزم اختلاف سنیمون کمه و من تو این مورد خیلی راضیم. شما هم دل چرکین نشو استثنا هم وجود داره‌

شما باشوهرتون ک اختلاف سنی کمی داری ونوشتی بدردنخور گنداخلاقه خوشبخت باش عزیزم

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه مشکلات دیگه ندارین اون یه هوس باز و مریضه با هرکسی بره یه ایرادی درمیاره. بشین و نگاه کن.

پس ربطی به سن نداره 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
ربطی ب کیوتی نداره سن بالاتر بره زنا زودتر شکسته ترمیشن الانو نبین

زنها زود شکسته میشن؟!!

حتی قدیم هم با وجود اونهمه زایمان، باز زنها جوونتر بودن از مردای هم سن خودشون. بعضیا میگن دلیلش اینه که زنها احساساتشونو میریزن بیرون با گربه و جیغ و داد و... اما مردا نه، و بشکل افزایش سن خودشو نشون میده.

از طرفی آمار مرگ و میر مردا توی سن بالا بیشتره. شما خودت ببین چقدر زن سالمند داریم که همسرانشون فوت شده ن. 

2805
نه عزیزم اختلاف سنیمون کمه و من تو این مورد خیلی راضیم. شما هم دل چرکین نشو استثنا هم وجود داره‌

بذار سن بالاها تو بدبختی شون غلت بزنن😅

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
منظورم این نیست همه سن بالاها بدن سن پایین خوب! درباره اختلاف سنی زنو مرد حرف میزنیم.الان مد شده دخن ...

درست میگی 

بنظر منم دخترا باید عقلشون رو بکار بگیرن اصلا دنبال پسرا نرن چه سن پایین چه سن بالا هیچکدومشون بدرد نمیخورن ادم مجرد بمونه بهتره 

من تجربمم به اندازه ای هست ک بتونم گلیممو ازآب بکشم.بنظرم خیلی اسیب دیدی ک انقدر بدبین شدی اینطوری ...

انگ‌میزنی؟😐😐

هرکس که تو موردی  دیده و شنیده زیاد داشت یعنی آسیب دیده؟ 

نظراتت نشون نمیده ادم پخته ای باشی شاید از نظر خودت با تجربه ای

من شوهرم ۸سال ازم بزرگتره‌ . اتفاقا خیلی هم خوبه چون مرداخوب میمونن زنا زودتر پیرمیشن بهتره مردسنش ...

هشت سال انقدی زیاد نیست که خودتو بندازی توی رده ی کم سن و سالها، یه اختلاف سنی عادیه. حتی اگه شما هم ۸ سال بزرگتر بودید باز عادی بود.

بحث این تاپیک اصلن شماها نیستید که، نمیدونم چرا انقد خودتو قاطی کردی جدی

ولی من از سروکله زدن با بچه های مامانی متنفرم . ترجیحم یه آدم پخته تره

مامانی سن بالا و پایین نداره. ولی یه سری انتخابها تو زندگی ادمها نشان دهنده شهصیت و دیدگاه شخصه. نه دختری که دنبال سن بالاست روانش سالمه نه پسری که دنبال دختر سن پایین میگرده قابل اعتماد و سالمه.

شما که تجربه زندگیت زیاده باکسی باش ده سال ازخودت کوچیکتر بشین بزرگش کن😅

نه چرا خودزنی کنم؟ این تفکرات از مغز ادمهای سالم رد نمیشه. با اختلاف سنی مناسب دارم زندگیمو میکنم. 

2810