2777
2789

۳تا پسر دارم ۹ساله ۴ساله و ۱/۵ساله

زندگیمو داغون کردنا همه وسایلام خراب و شکسته س

تازه مبل عوض کردم میز تی وی عوض کردم بازم زخمیشون کردن

دیوارام یا خط خطیه یا زخمی 

دایم خونه رو مرتب میکنم ولی انگار نه انگار

وضعیت شمام همینجوریه یا فقط خونه من جنگه؟😁😁

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعیه حداقل تا ۵ سال دیگه وضع همینه..خداروشکر کن سالمن

خداروشکر ولی خیلی سخته😢

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

عزیزم کاملا طبیعی هست خونه ای که سه تا پسر بچه توش هست بهتر از این نمیشه

عزیزم شما ملکه ی این خانه به خودت برس به زیبای به خوراک به فکر و ارامش خودت برس 

کم کم بزرگ میشند خونه را با کمک خودشون مرتب کن

ای جااان پسرای من بیان اشکال ندارد هرکاری با خونه بکنند فعلا تو شکمم فوتبال بازی میکنند

ای جان

خودتو آماده کن😁

برادرا منم دوقلو با یکی دیگه سه تان همینه وضعیت تازه اونا کلاس شیشم و دوقلوها سومن می‌خوام بگم بزرگ ...

ای وای من گفتم نا ۳-۴ دیگه بهتر میشن😭😭

ای جانخودتو آماده کن😁

باورت نمیشه الان ذوق کردم بیان دیوار رو نقاشی کنند خونه رو بترکونن 😍 

درد ناباروری نکشیدی که اینا آرزوت بشه, می‌دونم خیلی برات سخته ولی همین روزای سختت آرزوی خیلیاست، 

یکم شل کن خودت کمتر اذیت بشی همسرم می‌گفت دو سه تا کلاس ورزشی میرفته میرسیده خونه بیهوش بوده شما هم بزرگا رو بفرست ورزش

من دو تا دختر دارم وضع همینه نباید سخت بگیری

من تا ۴ سالگی شون مبلامو رد کرده بودم 

بعدم مبل ال رنگ طوسی تیره گرفتم زیاد گرون نمیگیرم که حرص نخورم

وسایل تزیینی و شکستنی رو جمع کردم 

دیوارا رنگ روغن بود نقاشی میکردن پر میشد پاک میکردم از اول بعد دیگه دفتر دادم تو دفتر نقاشی میکنن 

بعضیاکاغذ میچسبونن

کلاسم بفرستی خوبه مخصوصا ورزشی