2777
2789
عنوان

کسی فیزیوتراپ هست اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 69 پست
میشه معدلو روش مطالعتو بهم بگی خودم انسانیم ولی اگ رتبم مص تو بشه احتمالن دولتی بیارم

۱۹.۶۴ شد معدلم

یه جا تقریبا گفتم تو همین تاپیک

مفهوم خیلی مهمه. حتی معلم خصوصی بگیر ولی مفهوم خط به خط کتابا رو بفهم

چرا میگین تعهدی بده؟

چون باید همش حمالی دولت و بکنی خودت میدونی بیشتر تحقیق کن تازه اونایی که دانشجوی پزشکی معمولی هستن از شدت کار و حقوق کم می‌نالند دیگه حالا تعهدی باید بیشتر زحمت بکشی

باز به خودت بستگی داره من نمیدونم ولی دندونم میاری دولتی هم درآمدش از پزشکی بهتره هم طول تحصیلش معمولا تخصصم نمیخواد بگیری ولی اگه رفتی پزشکی باید تخصص بگیری چون عمومی به درد نمیخوره

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۹.۶۴ شد معدلمیه جا تقریبا گفتم تو همین تاپیکمفهوم خیلی مهمه. حتی معلم خصوصی بگیر ولی مفهوم خط به خط ...

اولین کنکورتون بوده؟

نه نمونه دولتی خوندم

کلاسم رفتید؟

میشه نحوه زیست خوندنتون و کتاب تستایی که براش زدی رو بگی

نه نمونه دولتی خوندم

بنظرت این نمره ها که همش مال امساله تراز ۹۱۰۰ میده؟

ادبیات ۱۹

زیست ۱۹.۲۵

دینی ۱۹.۲۵

شیمی ۱۸.۷۵

فیزیک ۱۹

ریاضی ۱۸.۷۵

عربی ۱۸

زبان ۱۶.۷۵

هویت ۱۸.۷۵

سلامت ۱۸.۲۵

کلاسم رفتید؟میشه نحوه زیست خوندنتون و کتاب تستایی که براش زدی رو بگی

نه

دهم یازدهم خیلی کم تست زدم

کلا کتاب خوندم

زیست با اینکه میگن حفظیه ولی خیلی چیزاش رو با فهمیدن دلیلش خیلی راحت دیگه نیاز به حفظ کردن نداری 

هر چند دور بیشتر بخونی بهتر

یه چیزی که من انجام ندادم ولی خیلی کمک میکنه هر فصلی رو که برای سومین سا چهارمین بار داری میخونه کم کم شروع کن هایلایت کردن. مثلا هر صفحه ای ۲ خط ۳ خط.

جمله‌های مهم. و مهم تر جمله‌هایی که به نظر خودت کمتر تو ذهن تو میمونه. به خودت توجه کن و به نقطه ضعف و قوتت اهمیت بده

واسه زیست فرهمندنیا فوق العاده است. شروع کن از همین الان فیلماش رو ببین. فصل به فصل. اصلا ذهن آدم رو نسبت به زیست باز میکنه. دلیل هر موضوع رو میگه

یادت هم باشه ضریب زیست تو کنکور خیلی بالاست. من میگم حدود ۳۰ ۴۰ درصد وقتت رو برا زیست بزار.

خیلی سبز و پینوکیو خوبن

بنظرت این نمره ها که همش مال امساله تراز ۹۱۰۰ میده؟ادبیات ۱۹زیست ۱۹.۲۵دینی ۱۹.۲۵شیمی ۱۸.۷۵فیزیک ۱۹ری ...

نمراتب خیلی خوبه

زیست و ادبیات عالی

مخصوصا ادبیات رو عالی

فقط زبان یه خورده خرابش کرده

من میگم تا ۹۵۰۰ یا ۹۸۰۰ هم میاری

حتی ۱۰۰۰۰

از کسی شنیدین کیفیتش رو؟خوبه؟

دانشگاه خوبیه تازه ساخته بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی کل ایرانه اکثرا اونایی ک رتبشون ب تهران نمیرسه میرن اونجا و خب خیلی خفنه 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
نمراتب خیلی خوبهزیست و ادبیات عالیمخصوصا ادبیات رو عالیفقط زبان یه خورده خرابش کردهمن میگم تا ۹۵۰۰ ی ...

فکر نکنم ولی مرسی ازت که بهم امیدواری دادی😢❤️

آره زبان سخت بود یکم

نهدهم یازدهم خیلی کم تست زدمکلا کتاب خوندمزیست با اینکه میگن حفظیه ولی خیلی چیزاش رو با فهمیدن دلیلش ...

باش مرسی عزیزم❤️

فیلمای عظیمی هم دیدی؟بنظرت عظیمی بهتره یا فرهمندیان؟

از تو تلگرام فیلماشو ببینم نه؟ من زیست بخش ژنتیک دوازدهم و تولید مثل یازدهم و تقسیم سلولی یازدهم برام خیلی سخته میفهمم ولی یادم میره