2777
2789
عنوان

حس ششمی فوری بیاد

70 بازدید | 13 پست

سلام یه حس ششمی بیاد به من بگه پزشکی قبول میشم یانه 

شغل آیندم چیه اگه پزشک نیست 

لطفا اگه مطمئنید و همیشه درسته به منم بگید 

حساب کاربری دست دونفره سوتفاهمی پیش نیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس ششمی یعنی چی؟

ینی افرادی مثل من و امثال من که میتونن درموردم زندگی و اتفاقات پیش رو یا حال بگن

یه عده در حد بله و خیره ، یه عده از سره مسخره بازی این اسمو گذاشتن رو خودشون ،اما من و چند تا دیگه از دوستان ک شهود داریم از آینده یا گذشته و حتی حال میتونیم بگیم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
ینی افرادی مثل من و امثال من که میتونن درموردم زندگی و اتفاقات پیش رو یا حال بگنیه عده در حد بله و خ ...

خوب بگو دیگه عزیزم

ینی افرادی مثل من و امثال من که میتونن درموردم زندگی و اتفاقات پیش رو یا حال بگنیه عده در حد بله و خ ...

عزیزم قراره برم جایی استرس دارم ناراحت بشم یا اذیت بشم بنظرت اتفاق بد یا دلخوری پیش نمیاد که؟

عزیزم جواب منو ندادین

اونی که ذهنمه حسش بهم چیه؟ سرسنگینیم. میخواد ارتباط تموم کنه یا درگیر ذهنی داره؟ براتون صلوات فرستادم‌. 

دی پم بله 

میشه اگ هستی بهم بگی خیلی نیازدارم تایپکای قبلی ازت پرسیدم کلی دعات میکنم امیر دوسم داره هنوز؟برمیگرده؟کادو ب دستش میرسه؟

وی بگو بهم دیگه جون من بگو فدات میشم یگو