2777
2789
عنوان

تو ماه دوم بارداری سه کیلو کاهش وزن دارم چرا آخه خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 19 پست
تا ماه پنج دیگه . من الان توی یک ماه سه کیلو کم کردم خیلی تعجب کردم نکنه بیماری دیگه ای دارم چون جدی ...

خب عزیزم دکتری که تحت نظرش هستی مگه در هر ویزیت وزنت رو چک نمیکنه؟ اگه لازم باشه خودش برات آزمایش مینویسه ولی خب اگه دکتر بیخیالی باشه خودت بگو برات چکاپ بنویسه 

من خودمم از هفته 12تا 18 کاهش وزن شدید داشتم ولی خب بعدا که ویارم بهتر شد حدود 13کیلو اضافه کردم بچه ام خداروشکر حالش خوبه ولی وزنش از نظر دکترا خوبه از نظر من پایینه 

دیگه الان که 32 هفته هستم با زور میخورم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
خب عزیزم دکتری که تحت نظرش هستی مگه در هر ویزیت وزنت رو چک نمیکنه؟ اگه لازم باشه خودش برات آزمایش می ...

دکترم خیلی سرش شلوغه و تهران هستش و اصلا قد و وزن و فشار نگرفته تا این لحظه من شهرستانم باید اینجا برم تشکیل پرونده بدم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا ماه پنج دیگه . من الان توی یک ماه سه کیلو کم کردم خیلی تعجب کردم نکنه بیماری دیگه ای دارم چون جدی ...

نه عزیزم نوشتم از ماه چهارم تا پنجم سه کیلو کم کردم.من کلا خودم ۱۴هفته فهمیدم باردارم از وقتی فهمیدم حالت تهوع ام شروع شد و وزن کم کردم تازه واسه من فقط صبحا بود اما تا ته معدمو بالا نمیاوردم تموم نمیشد

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نه عزیزم نوشتم از ماه چهارم تا پنجم سه کیلو کم کردم.من کلا خودم ۱۴هفته فهمیدم باردارم از وقتی فهمیدم ...

خیلی عجیبه آخه 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

خیلی عجیبه آخه

ببین من کلا خودم لاغر بودم ۴۸کیلو بودم و شدم ۴۵.اما بعد که ویارام تموم شد وزن اخر بارداریم ۶۵بود.بچمم سه کیلو و خورده ای بود.استرس نداشته باش اصلا.میتونی به دکترت بگی اگر نه بری ی ماما یا ی پزشک دیگه که بهش دسترسی داری ولی بنظرم طبیعیه چون خودم دقیقا سرم اومد همچین چیزی.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.