2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعیه من خودم سه کیلو کم‌کرده بودم تا ماه پنج.اونم از ماه چهار تا ۵.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
تا 8کیلو کم کردن طبیعیه بخاطر ویار کم اشتهایی

واقعا ؟ آخه من اوایل خوب می‌خوردم این ده روزه همسرم شوک عصبی بهم وارد کرد کم غذا شدم ولی خیلی ناراحتم آخه چرا یه دفعه اینهمه کاهش وزن .من که سالیانه به زور ۲کیلو لاغر میشدم الان یهو برام غیرعادیه

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

قرارنیست همه اضافه وزن پیداکنن .خیلی اوقات ممکنه به خاطرشرایط وویاربارداری کاهش وزن هم داشته باشن 

خودت چیزای مقوی بخورجنین وزنش رومیگیره 

من توی بارداری هام بالای ۱۰کیلوکاهش وزن داشتم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

سه ماه دوم هستی یا دوماهت چند هفته هستی؟ 

نه اگر پزشکت بگه مورد نیست یعنی نیست شکرخدا

منم ۴ماهم اصلا وزن اضاف نکردم ۳کیلوکم کردم باز اضاف کردم الان ثابتم دکترم گفت بهتره چون ستگین میشی سختت میشه خودمم کلا غذام کم همش میارم بالا ولی بازم رژیمی تو فرمیخورم

عزیزم نگران نباش من تا ۷ ماهگی بالای ۱۰ کیلو کم کردم همش می‌آوردم بالا گلاب به روت ولی خداروشکر بچه سالم و بدون مشکل بود فقط خودت اذیت میشی بدنت ضعیف میشه که اونم چاره ای نیست 

طبیعیه من خودم سه کیلو کم‌کرده بودم تا ماه پنج.اونم از ماه چهار تا ۵.

تا ماه پنج دیگه . من الان توی یک ماه سه کیلو کم کردم خیلی تعجب کردم نکنه بیماری دیگه ای دارم چون جدیدا بدجور مشکل گوارشی پیدا کردم نکنه خدایا 

قرارنیست همه اضافه وزن پیداکنن .خیلی اوقات ممکنه به خاطرشرایط وویاربارداری کاهش وزن هم داشته باشن خو ...

اره دقیقا منم خیلی کم کردم حتی روززایمان به وزن قبل بلرداری نرسیده بودم

همتا اسم خـودمه♥
عزیزم نگران نباش من تا ۷ ماهگی بالای ۱۰ کیلو کم کردم همش می‌آوردم بالا گلاب به روت ولی خداروشکر بچه ...

گلم من فقط بی‌حالی شدید و حالت تهوع دارم اصلا بالا نیاوردم توی این دوماه فقط حالتش هست بعد یه شوک عصبی از سر گذروندم توی این ده روز و الان یهو ۳ کیلو کم کردم البته همسرم غذاهای بی روغن درست می‌کنه اینم بی تاثیر نیست شاید ولی خیلی نگرانم آخه یعنی چی 

۲ کیلو ؟ تو این چند وقته ۱۰_۱۲ کیلو کم کردم و دکتر میگه کاریش نمیشه کرد 😐

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

واقعا ؟ آخه من اوایل خوب می‌خوردم این ده روزه همسرم شوک عصبی بهم وارد کرد کم غذا شدم ولی خیلی ناراحت ...

نگران نباش 16هفته به بعد دیگه هی وزنت بالا میره تازایمان

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲ کیلو ؟ تو این چند وقته ۱۰_۱۲ کیلو کم کردم و دکتر میگه کاریش نمیشه کرد 😐

۳کیلو در عرض دو هفته خیلی زیاده آخه خیلی نگرانم