2777
2789

سلام من ۱۷ روزه زایمان کردم 

موقع زایمان که شوهرم پیشم نبود و بعدشم حتی یه زنگ به خودم نزد سراغ بگیره فقط یکی دو بار به مادرم زنگ زد ببینه بچه بدنیا اومده یا نه 

موقع مرخص شدنم حتی حالمو نپرسیدکه بهتری یا ن

الآنم بعد ۱۷, روز هیچ توجهی بهم نداره، هیچ محبتی نمیکنه 

چیکار کنم منم احتیاج دارم یکی حالمو خوب کنه 🥲🤕🤕

خوش اومدی به دنیام دخترکم😍

همه همینن 🙂🖤💔منکه قشنگ مردم و چال شدم انقد که اذیتم کرد کثافط 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعضی موقع از طریق پیامک بهش حرفامو میزنم چون رودر رو نمیتونم باهاش صحبت بکنم .

توهم بهش پیام بده چرا بهم توجه نمیکنی مشکلی پیش اومده 

و حرفای دلت برن تا خالی بشی

🤍🕊️

شوهرمنم اصلا بهم محبت نکرد وکاملا بی توجه بود همشم میگفت مگه فقط تو زاییدی حتی یه گل برام نیاورد الانم دارم توافسردگی دست وپامیزنم وحالم خیلی ناجوره خیلی خشم دارم فقط یکسره جیغ میزنم اصلا مث دیوونه ها شدم آلزایمرهم گرفتم ۵ماهه زایمان کردم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
همه همینن 🙂🖤💔منکه قشنگ مردم و چال شدم انقد که اذیتم کرد کثافط

کثافت درسته نه کثافط 

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

شوهرمنم اصلا بهم محبت نکرد وکاملا بی توجه بود همشم میگفت مگه فقط تو زاییدی حتی یه گل برام نیاورد الا ...

البته من شیرهم نداشتم نمیدونی بخاطر این شیرنداشتن چه زخم زبونایی که بهم نمیزد هنوزم میزنه 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
کثافت درسته نه کثافط

ای بابا🤦🏻‍♀️سرجدت غلط املایی نگیر

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بعدش باهم خوب شدین؟

الان خوبیم بچم ۲/۵ ساله ست

ولی همچنان خر سابقه بهم سخت میگیره ولی ی ذره کمتر

اما خب بینمون خیلی چیزا از بین رفت

شوهر منم ۲۰ روز خونه بابام ولم کرد

جگرمو خون کرد خاک بر سر

من بعضی موقع از طریق پیامک بهش حرفامو میزنم چون رودر رو نمیتونم باهاش صحبت بکنم .توهم بهش پیام بده چ ...

نه اونقدرا راحت نیستیم با هم که بخام پیام بدم ، اصلا جواب فکر نکنم بده تازه میاد طلبکار میشه 

شوهرمنم اصلا بهم محبت نکرد وکاملا بی توجه بود همشم میگفت مگه فقط تو زاییدی حتی یه گل برام نیاورد الا ...

.

پس این شوهرای با فهم و درک نصیب کیا میشه 

ای بابا🤦🏻‍♀️سرجدت غلط املایی نگیر

🌹

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

2810