2777
2789
عنوان

کم توجهی و بی محبتی شوهر بعد از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 22 پست
.پس این شوهرای با فهم و درک نصیب کیا میشه

اونایی که اونجاشون طلاس .واسه ما بدله   

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان خوبیم بچم ۲/۵ ساله ستولی همچنان خر سابقه بهم سخت میگیره ولی ی ذره کمتراما خب بینمون خیلی چیزا ا ...

خب خداروشکر 

ولی خب اگه شوهر آدم مونس و همدم نباشه. پس کی باشه ؟

چه سخته واقعا تنهایی و گذروندن روزا.

من که میخام مثل خودش بشم سرد و بی روح 

خوش اومدی به دنیام دخترکم😍
خب خداروشکر ولی خب اگه شوهر آدم مونس و همدم نباشه. پس کی باشه ؟چه سخته واقعا تنهایی و گذروندن روزا.م ...

آره خب متاسفانه مردا بعد زایمان دنبال اون توجه و محبت سابق رو از سمت زن میگردن و اصلا درک نمیکنن که نمیشه و توانی نیست ک مثل سابق بهشون برسیم 

خودشونم از بچه بدتر میشن 

من بدترین روزا رو گذروندم اونم فقط چون شوهرم همدم و حامی من نبود و عین دشمنم باهام رفتار میکرد

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

آره خب متاسفانه مردا بعد زایمان دنبال اون توجه و محبت سابق رو از سمت زن میگردن و اصلا درک نمیکنن که ...

هر کی کم گذاشت برات کم بزار براش 

چند سالته؟

خوش اومدی به دنیام دخترکم😍
خب عزیزم این رفتار اصلا طبیعی نیست اخه.مگه میشه

البته  اینم بگم.... شوهر خودم  توی بیمارستان کنارم موند و اولش  عالی بود.  بعد یهو   از دستم  رفتتتت که  رفت😑😑😑😑😑😑😑یه زنیکه  جن   ده      عرب      اونم متاهل   نخ داده بود بهش،اینم   وا داده بود خاک بر سررررر.     عن اقا و عن خانم   باهم مدام در تماس بودن و من ۳قلوهامو   از ۴ماهگی  خودم  به دندون کشیدم.  الان   عن اقا   فقط بانکمه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎