2777
2789

من یه بارداری خارج رحمی دارم ک دیروز فهمیدم البته ۷ هفتم بود طبق سونو ک دیروز دادم

همه بهم میگفتن چقد شبیه حامله ها شدی و اینا

چن بار خواستم بگم آره جوابم مثبت شده ولی خیلی جلوی

خودم و گرفتم نگم مخصوصا به فامیلای همسرم مادرش و خواهراش و زن داداشش

خوب شد ک نگفتم البته😞

عزیزم متاسفم 

امیدوارم حالت بهتر بشه به زودی بارداری سالمی داشته باشی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا دوتا سقط داشتم یکی بارداری پوچ بود یکی ۶هفته متوقف شد.اولی رو عالم و ادم فهمیدن اما دومی رو نذاشتم احدی بفهمه الانم بعد ۹سال با ای وی اف مثبت شدم و ۴ماهه حاملم جز خودم و شوهرم و خواهرم احدی نمیدونه ن خونواده ی خودم ن دوستام ن خونواده ی شوهرم هیییییییچکس نگفتم اگرم ب خواهرم گفتم برااین بود ک بعد انتقال باید یکی بهم رسیدگی میکرد مجبور شدم همین و بس راست میگی تا ازمایش و عربالگریا رو تموم نکردین ب کسی نگین تاجایی امکان داره لباس گشاد بپوشین کسی متوجه نشه من ک تواین ۹سال نگم براتون چ حرفا و طعنه هایی ک از اطرافیانم نخوردم  

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم متاسفم امیدوارم حالت بهتر بشه به زودی بارداری سالمی داشته باشی

خیلی خیلی حالم بده کارم شده فقط گریه

دیروز بتام شده بود ۴

حالا نمیدونم سقط شده یا باید بستری شم😞

بنظر من بفهمن بارداری خارج رحم داشتی بهتر از اینه که فک کنن باردار نمیشی

ن اصن اینطور نیس من خودم دوبار سقط داشتم حییییییلی حرفا ب ادم میگن هرکی ی چیزی میگه اما نفهمن میگی خودمون نمیخوایم‌.شرایطشو نداریم و این حرفا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مشکلت چی بود گلم ک اینجوری میشد

هم همسرم بشدتتتتتت ضعیف بود هم خودم غلظت خون یاهمون انعقاد خون داشتم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40