2777
2789
عنوان

داییم هر روز زن میبره باغ😒

| مشاهده متن کامل بحث + 8612 بازدید | 175 پست
از این تبلیغات اینستا هست که برای زگیل تنا سلیه بفرسته براش😳🤣

وای متاسفانه وحشتناک زیاد شده تازه جدیدا همینجا خیلیا تاپیک میزنن ک زگیل دهان گرفتن😂😂😂 معلوم نیس چجوری  زده ب دهنشون

.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

چقدر مشمئزکننده است که یک عده بی‌عفتی و زناکاری رو سوژه  شوخی و خنده می‌کنند و به عادی سازی بیشترش دامن می‌زنند! 

در واقع خود این موضوع نشان از بی‌عفتی و نادرست بودن افراد داره که گناه کبیره و فساد به این بزرگی در نظرشون جا خنده‌دار می‌آد!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
خب نیازطبیعی هرانسانی هست البته اگر صیغه کرده باشه ک گناهی نیس

😐😐😐😐 اره پول دادن به کارگر جنسی اشکال نداره اره!!! 

بله زیاد شدن ایدز و زگیل اشکال نداره 😐😐 عجب

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

ایدز نگیره صلوات

Hpv رو شاخشه 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

روشن فکرا الان میان میگن زندگیشه نیاز داره ب خودش مربوطه

وقتی میام نی نی سایت کاربر ها منو یاده ان شرلی میندازن تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت

گفتید مجرده،نباید تو جاییکه مال خانوادس کارایی این مدلی داشته باشه غیر این مورد به شما ربطی نداره

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
2810