2777
2789
عنوان

دیسپلازی

93 بازدید | 3 پست

سلام ممنون میشم کسی اگه تجربه ای داره راهنماییم کنه من  الان ده روزه بچه ی ۱۹هفتمو سقط قانونی کردم مشکل دیسپلازی استخوانی داشت گفتن دست و پاهاش نسبت به سنش رشد نمیکنه خیلی سختی کشیدم هم غم بچه م هم موقع سقط جنین تو بیمارستان الزهرا تبریز پنج روز عذاب کشیدم پچمو با دست تیکه تیکه درآوردن. ..می‌خوام خانومایی که تجربه دارن کمک کنن بعد این من باید چیکار کنم از اینکه دوباره مادر بشم میترسم از اینکه دوباره...و اینکه من همسرم تو خانواده همچین مشکلی نداشتیم و فامیل نیستیم کسی هست مث من باشه بعدش بچه دار شده باشه

عزیزم منم مثل شما اردیبهشت سقط کردم و همین مشکل برام پیش اومد خیلی عذاب کشیدم و هنوزم میکشم،ترس شدید دارم و خیلی روحیه ام پایینه،البته بمن گفت اکندروپلازی یا دیسپلازی خفیف ولی نمیدونم کدومش بود،منم از بارداری مجدد میترسم ولی باید باهاش مقابله کنیم  رفتم دکتر ژنتیک و امیدوارم دیگه همچین اتفاقی نیافته برام دعا کن برات دعا میکنم امیدمون ب خداست.

عزیزم منم مثل شما اردیبهشت سقط کردم و همین مشکل برام پیش اومد خیلی عذاب کشیدم و هنوزم میکشم،ترس شدید ...

انشالله به آرزوی دلت برسی و یه نی نی سالم بغل بگیری و همه ی ناراحتیت رو فراموش کنی میشه بدونم اگه تبریز هستین پیش چه دکتری میرین؟ و اینکه چه مراحلی رو طی کردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.