2777
2789
عنوان

مواظب دخترتون باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقاصشو پس بدن الهیاسی یه سوال چرا قطع ارتباط نمیکنی؟؟شوهرت میخواد بره ولی تو و دخترت نرین و سعی کن د ...

دلم از این میسوزه  شوهرم خودش چندین بار دیده بود بچه خودارضایی میکنه...میگه تقصیر توئه چرا نزدی تو گوشش وقتی با اون پسره بازی می‌کرد....

یه شوهرت بگو‌خوش غیرت وایمیستی یه زن آت بی احترامی می‌کنن بعدم بجای اینکه ادب کنی بچه خواهرت به زن آت خرده میگیری با خواهرت چرا باز رفت و آمد کردی گذاشتی زن و بچه آن برن وقتی می‌بینی بچه اش مریض و احتیاج به روانشناس داره.

2805
یه شوهرت بگو‌خوش غیرت وایمیستی یه زن آت بی احترامی می‌کنن بعدم بجای اینکه ادب کنی بچه خواهرت به زن آ ...

خوهرشوهرم با مادرش زندگی میکنه طلاق گرفته...جالبه الان میره این ور اونور پشت سر من حرف میزنه مادر شوهرم

والا این از رو بچگی نیست بنظرمالان بنظرتون دختر این خانم چه گناهی داره که تو این سن باید خود ارضایی ...

خب بزنه دهن خواهر شوهرش.

دهن بچه بزنه به نظرت؟

بچه چه گناهی کرده؟ خودشم قربانیه این وسط.

دخترشو از اینا دور کنه. بعد این همه بدبختی، بازم رفت و آمد کرده اینا رو رها کرده به حال خودشون...

دقیقا چیزی دیده...جالب شوهرم دیروز اومده میگه تو چرا نزدی یکبار تو دهن دخترت..اون بچه کرم داره توقع ...

برای طرز تفکر شوهرت متاسفم.به هر مصیب و زیانی هم که شده حاضره رابطه داشته باشه باهاشون.و حتی بدی و خطر اصل ماجرا رو هم نمیپذیره

🙃