2777
2789
عنوان

مواظب دخترتون باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 82 پست
لطفاً اینطوری قضاوت نکنیم.تو سن ۴ـ۵ سالگی پسرا یه بیداری جنسی کوتاه و خفیف دارن. ولی فراموش نکنیم پا ...

البته اونا هم باید مراقب پسرشون باشن. ولی ظاهراً براشون مهم نیست. یا شایدم جلوی شما اینطوری وانمود کردن

لطفاً اینطوری قضاوت نکنیم.تو سن ۴ـ۵ سالگی پسرا یه بیداری جنسی کوتاه و خفیف دارن. ولی فراموش نکنیم پا ...

گلم این پسره ۹سالشه ها.پس صرفا غریزی نیست.یا تو خونه چیزی دیده یا تو مدرسه و گوشی و و و 

🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی بچه ها یجور بدی شر و خدا منو ببخشه شیطان صفتن آدم میترسه.دیروز تو ترافیک یکی رو صندوق عقب ماشین ...

اینقدررر حس بد گرفتم از پسر خواهر شوهر استارتر ک نگوو من اصلا بنظرم همه بچه ها زیبا و پاکن ولی خدایی بعضیا نمیدکنم چرا ذاتن بدن😑

اینقدررر حس بد گرفتم از پسر خواهر شوهر استارتر ک نگوو من اصلا بنظرم همه بچه ها زیبا و پاکن ولی خدایی ...

منم ازش بدم اومد از وقتی دخترم خود ارضایی می‌کرد...شوهرم میگه از بس آدم بدجنسی هستی از بچه بد بخت بدت میداد..از بس بد ذاتی...

2805

بنظرتون این حرکات از کجا یاد میگیرن؟؟

دوست عزیز وقتی مادر این پسر براش اهمیت نداره کارا بچش و اون ازاد رها میزاره مطعن باش چشم و گوشش خیلی فراتر از حد معلوم باز میشه...این بچه تو سن ۹ سالگی اینطور وای بحال اینک بزرگ تر بشه ربطیم ب قضاوت نکردن نداره بچه حتما فیلم دیده یا بطور واقعی که اینکارا انجام میده بقبه هم بی مسئولیت نکردن بچرو ببرن پیش مشاور و روانشناس

گلم این پسره ۹سالشه ها.پس صرفا غریزی نیست.یا تو خونه چیزی دیده یا تو مدرسه و گوشی و و و

دقیقا چیزی دیده...جالب شوهرم دیروز اومده میگه تو چرا نزدی یکبار تو دهن دخترت..اون بچه کرم داره توقع داره من بچه خودمو بزگم

منم ازش بدم اومد از وقتی دخترم خود ارضایی می‌کرد...شوهرم میگه از بس آدم بدجنسی هستی از بچه بد بخت بد ...

الهییی دخترت بچست چرا باید خود ارضایی کنه خدا لعنت کنه خانواده شوهرتو که اینقدر بد ذاتن

پسر ۶ـ۹ ساله آخه؟!!!!

منم شنیدم یکی فامیلای اقوامم همینطوری بود ۷،۸ساله بود😑 برا منم باورش سخته بستگي ب تربيت بچه داره خداروشكر ما اينجور ادمايي تو زندگيمون نيستن 

بنظرتون این حرکات از کجا یاد میگیرن؟؟دوست عزیز وقتی مادر این پسر براش اهمیت نداره کارا بچش و اون ازا ...

بهش گفتیم مادرش میگه دوست داره جونا از این کارا میکنن اینم دوست داره انجام بده....اصلا براش اهمیتی نداره..حالا چون از دخترم دفاع کردم رفته اینور و اونور پشت سرم حرف زده...گفته دختر رو شستم انداختمش رو بند...

الهییی دخترت بچست چرا باید خود ارضایی کنه خدا لعنت کنه خانواده شوهرتو که اینقدر بد ذاتن

جالبه مادرشوهرم الان میره اینور اونور پشت سر من حرف میزنه...چون از دخترم دفاع کردم...جالب‌تر اونه شوهرم میگه نباید تو رو مادرم وایمستادی

آره واقعا از رو بچگیه.کی میخوایم یاد بگیریم سریع احساساتی نشیم و منطقی باشیم؟؟؟؟منظورم این نیست که ب ...

والا این از رو بچگی نیست بنظرم

الان بنظرتون دختر این خانم چه گناهی داره که تو این سن باید خود ارضایی کنه؟؟اصلا اینا دنیای بچگی براشون میمونه دچار هزارتا مریضی روحی روانی میشن

هیچ ربطیم ب منطق و احساس نداره ادم باید بزنه تو دهن همچین ادمایی که روح و روان یه بچه خراب میکنن

بهش گفتیم مادرش میگه دوست داره جونا از این کارا میکنن اینم دوست داره انجام بده....اصلا براش اهمیتی ن ...

تقاصشو پس بدن الهی

اسی یه سوال چرا قطع ارتباط نمیکنی؟؟

شوهرت میخواد بره ولی تو و دخترت نرین 

و سعی کن دخترت پیش مشاور ببری کلاسی چیزی بزاری تا یادش بره این موضوع

2810