خانما خواهش نظر بدین
میخام نشون شوهرم بدم نظراتو...
تو رو خدا نترکونید ....
پسر خواهرشوهرم وقتی ۶سالش بود دخترمو برده بود اتاق کلا شلوارشو دراورده بود دراز کشیده بود...شوهرم دید فقط رفت به مادرش گوشزد کرد اونم اصلا براش مهم نبود...همش میخواست دخترمو تنهای گیر بیاره...مثل یکبار غافل شدم دخترم به شکم دراز کشیده بود اومده بخواب روش که رسیدم...سریع فرار کرد...حتی باعث شد دخترم خود ارضایی کنه دوسال شد تا از سرش رفت...نزدیک ۳سال اونجا خیلی کم رفتم اگه هم میرفتم زود میومدیم...چند روز پیش پسر خواهرشوهرم الان۹سالش به دخترم گفته اونجا آقاها میدونی این شکلیه...داشت تو خونه با گوشی سرچ میکرد بازی زن وشوهری دخترم هم کنارش بود شوهرم فهمید یه پشت کله ای بهش زد اونم خودش رو خیس کرد؟..مادرشوهرم اومد بندازه گردن دخترم منم اومد دفاع کردم از دخترم...داشت دروع میگف دخترت داشت به پسره یاد میداد بچه از کجا بدنیا میاد به درون...از دخترم دفاع کردم این مادرشوهر چنان قشقرقی به پا کرد که نمیدونی...هر چی رسید بهم گفت..شوهرم می ه تقصیر خودت بود تو روش واستادی....مادرم ناراحت شد..جالبه شوهرم بهشون بخاطر پسرشون گفته بود باهاش دعوا کنید...اونا هم گفته بودن جونا همه از این کارا میکنن اینم دوس داره
تو هواست به دخترت باشه....الان بعد از گذشت چند وقت شوهرم میگه اون بچه بوده از روی بچگی اینکار رو کرده...