2777
2789
عنوان

مواظب دخترتون باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 82 پست

عزیزم سعی کن بچتو اصلا تنها نزاری،حتی تنها توی خونه خودت،من دخترم ۱۱سالشه هرجا برم با خودم میبرم،شاغلم هستم ولی با خودم میبرم سرکار اگرم نبرم میزارمش پیش مادرشوهرم یا مامانم

همسرت راست میگهاون بچه بوده از رو بچگی کرده.من خودم پسر دارم. اگر خدایی نکرده پسرم از این کارا کنه، ...

این حرکات که پسره انجام داد از رو بچگی بود

با احترام هیچ حس خوبی از پیامتون نگرفتم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
جوون نه ولی وقتی اینقدر چشم و گوش باز و شر و شیطانه باید ازش ترسید

درسته جای بحث با خونواده ای ک نمیفهمه باید بیشتر مواظب دخترش باشه و اجازه نده جایی ک اون پسرهست بره همین دیگ اینهمه درگیری نیازنیس

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ببخشید با احترام به نظر شما اما اصلا طبیعی نیست نه تنها طبیعی نیست بلکه فاجعس

بابا

این کلمه رو اشتباه گفتم

منظورم اینه که بچه ها تو این سن کنجکاوی میکنن. و وحشتناک نیست. فقط باید مراقب باشیم به جاهای باریک نکشه....

نه اینکه دختر رو بترسونیم یا پسر بچه رو بیش از حد توبیخ کنیم.

من خودم دو تا دختر 7 ساله دارم هنوز اون هم خییلی به ندرت درحد چند ساعت که رفتم امتحان بدم پیش پدرشون بودن و تماااام.... هیییچ جا نمیزارم شون حتی واسه نیم ساعت.... 

و تو چنین شرایطی قطعا و صد در صد پشت دخترم خواهم بود.... این نظر منه و شایدم اشتباه باشه... من به عنوان مادر هییییچ چیز و هیچ کس برام مهم تر ازبچه ام نیست و اگه هرچی بشه حتما پشت دخترامم و همه هم میدونن تو این موضوع با هیچ کس شوخی ندارم همه جا پشتش هستم اگه جایی اشتباه کنه بازم پیش بقیه دفاع میکنم ازش بعد تو خونه بهش توضیح میدم که کارش اشتباه بوده 

💔🌱
این حرکات که پسره انجام داد از رو بچگی بودبا احترام هیچ حس خوبی از پیامتون نگرفتم..

آره واقعا از رو بچگیه.

کی میخوایم یاد بگیریم سریع احساساتی نشیم و منطقی باشیم؟؟؟؟

منظورم این نیست که بذاریم اینطوری کنن

میگم باید مراقب باشیم.

ترسوندن دختر بچه تو این سن، باعث مشکلات و نارضایتی های جنسی تو بزرگسالی میشه.

بچه ها رو از دنیای بچگی شون بیرون نیاریم و مثل بزرگتر ها بازخواست نکنیم.

فقط مراقب باشیم. همین

والا پسره از یه ادم ازدواج کرده انگار وارد تره

بعضی بچه ها یجور بدی شر و خدا منو ببخشه شیطان صفتن آدم میترسه.دیروز تو ترافیک یکی رو صندوق عقب ماشینمون با دست ضرب زد بعد اومد از کنارمون رد شد ما هاج و واج که یه پسر بچه ۹ ۱۰ساله ست.نصف موهاش رنگ زرد شده😑بعد دید ما با تعجب نگا ش میکنیم برامون دهن کجی و خمده موذیانه کرد و رفت.چهرش خیلی شیطانی بود.بخدا من حتی چهره بچه ای به دلم نشینه چه تو ماشین چه بیرون،پارک و... بهش لبخند میزنم و حس خوب میدم که طفله.ولی این از اون مدلا بود که استارتر از بچه ی خواهرشوهرش گفت چهره اون بچه دیروزی به ذهنم اومد.

🙃
دیگه در این حد پیش بیاد والا وحشتناکبی شک مادر پدرش جلوش رابطه دارن این یاد گرفته

لطفاً اینطوری قضاوت نکنیم.

تو سن ۴ـ۵ سالگی پسرا یه بیداری جنسی کوتاه و خفیف دارن. ولی فراموش نکنیم پاک و معصوم هستن.

اینکه از پشت روش خوابیده، لزوما نتیجه دیدن این صحنه نیست. ممکنه کاملا غریزی باشه.

در کل حتی اگر پسره اختلالی انحرافی چیزی هم داره، باید مراقب دخترت باشی.

شما به بار تجربه داشتی، چرا دوباره ولشون کردی تنها بشن با هم برن تو گوشی؟

از نادونی و کم کاری پدر و مادرهاست...

روان‌شناسه میگفت بین سن ۴ تا ۶ سالگی، زمان کنجکاوی جنسی بچه هستش، وباید باهاش چه دختر وچه پسر مثل یک فرد ۲۰ ساله رفتار کرد، مثلا جلوش لباس عوض نکردو ... الانم به نظرم مشاوره بگیرین،که چه رفتاری انجام بدین که بهتر باشه.

2810