2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه هاتون کولیک داشتن میشه لطفاً بیاییین

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سراغ دکتر اطفال خوب میگردم ولی هر کسی ی چیزی میگه

فوق تخصص ببرش از اطرافیان یا همین سایت از کاربرا بپرس راهنماییت میکنن

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

فوق تخصص ببرش از اطرافیان یا همین سایت از کاربرا بپرس راهنماییت میکنن

دکتر خودش ازون پزشک قدیمی‌ای کارشم خوبه حتی بچه ی اولم و ایشون خوب کرد ولی این یکی بچم نمی‌دونم چرا خوب نمیشه با هیچ دارویی

دکتر خودش ازون پزشک قدیمی‌ای کارشم خوبه حتی بچه ی اولم و ایشون خوب کرد ولی این یکی بچم نمی‌دونم چرا ...

شاید بد اخلاقه 🤕پسر منم همینجوری بود تا یک سالگی خوب نشد

بچه منم کولیک شدید داشت ...7 ماهه تمام طول کشید و خیلیییی اذیت شدم

دارو هم روش جواب نمیداد

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم بهش داروی کولیکیز و اینفاکول و پروکید پویا و گریمیچر میدم ولی هییییچی بی فایدس

باورت میشه من برا همین کولیک چندین بار پیش متخصص و فوق تخصص رفتم، گاهی یه پزشکو چند بار رفتم، و گاهی پیش پزشکای مختلف، و همشون میگفتن صبور باش🙂

پسرم؟ نه طفلی آروم و خوش خندس ولی وقتی دل‌پیچه میاد سراغش بی قراره دکترشم آدم خوبیه

باید سر کنی متاسفانه درمان قطعی نداره 🫠خدا حفظش کنه زودتر بزرگ شه راحت شی😄🧡🧡🧡

2810