2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 72 پست
چی بگم والله هرکی میره زیارتش قبول باشه انشالله ولی باید مراعات بقیه روهم بکنه

اره موافقم

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

👌👌👌👌باریکلاپیشنهاد پدرت عالیه. درهرصورت شما خودت و فرزندت مهم هستی. خودت شرایطت رو ببین و بسنج. ...

خیلی ممنونم عزیزم .باید از دکترش هم بپرسم ببینم چی میگه یه سبک سنگین کنم تا قسمت چی باشه . اگه روزیش باشه زیارت اربعین امسال همه چی دست امام حسینه تا یار که را خواهد و میلش به که باشد

به عنوان کسی که خدارو شکر سع سال توفیق پیاده روی اربعین رو داشتم باید چندتا نکتهی مهم بگم کشور عراق ...

خیلی نکات خوبی رو گفتین عزیزم . ممنون از اینکه وقت گذاشتین اگه بازم نکته ای باشه خیلی ممنون میشم بگین

2805
به عنوان کسی که خدارو شکر سع سال توفیق پیاده روی اربعین رو داشتم باید چندتا نکتهی مهم بگم کشور عراق ...

دقیقا عزیزم

سفر باید طبق توانایی فرزند برنامه ریزی بشه. 

نباید بچه رو خسته کرد که زده بشه. 

حرم امام علی که قسمت بانوان برای ضریح بسته میشه. 

حرم حضرت عباس هم همینطور. 

حرم امام حسینم به قدری ازدحام میشه اصلا نمیشه وارد شد.  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اگر هوایی برید خیلی عالیه و بعد خودتون رو به مشایه برسونید و پیاده روی دو سه روزه ی سبکی شروع کنیئ .. لازم نیست کل مسیر رو راه برید .. بخشیش رو با لذت و توان خودتون راه برید بخشی ماشین بگیرید برید کربلا یلام و دورکعت نماز و برگردید مرز

اگر زمینی میرید حتما یک شب ایلام بمونید و نیمه شب وارد مهران بشید تا شلوغی و ازدحام مرز و هوای گرم باعث گرمازدگی کوچولو یا خودتون نشه .. 

اصلا به هیچ وجه توی مجف و کربلا توقف نکنید .. هرچی امکانات هست توی مشایه است .. اگر خوش شانس باشید و خونه ی یه فرد عراقی مهمون بشید هم خلوته و هم خنگ ولی موکب های ایرانی هم خوبن و داشتن همزبون کمک مکنه 

خورای به اندازه بخورید .. ،اب جوشیده شده معمولا استفاده کنید حتی برای خوردن بذارید اب جوش سر بشه بعد بخورید .. 

قرص تب بر.. مولتی ویتامین ایموناس با خودتون ببرید از الان هم میتونید تا اون روز روی یه قاشق بخورید بدنتون قوی بشه .. 

ضد افتاب .. پماد سوختگی .. اسپری اب پاش.. چفیه... پماد ان ان... پودر بچه .. ببرید برای جلوگیریاز سوختگی خودتون و بچه 

برای بچه کالسکه تهیه کنید چفیه ای که میندازید روش خمیشه خیس نگهدارید داخلش خنک میشه .. صبح خیلی زود و عصر دم غروب پیاده روی کنید 

ارز به اندازه ی کافی با خودتون ببرید و یکم بیشتر تا یسری مواقع که عجله داشتید بتونید داخل رستوران غذا بخورید 

برای برگشت هم وقتی رسیدید مرز مجدد ایلام بمونید استراحت کنید با خستگی رانندگی نکنید .. 

بازم سوالی داری بپرس گلم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
حتی ده روز قبل اربعین هم باز بسته میشه ؟

بله. 

ما پارسال ده روز قبل رفتیم،  بسته بودن. 

مگر دوهفته قبل برین، بشه داخل رفت. 

من برای زیارت عتبات میگم ادم دوبار بره یکبار اربعین. چون واقعا حس و حال فرق داره و می ارزه ادم بره. 

یکبار وسط سال مخصوصا بهمن و اسفند. 

بهترین هوا برای سفر به عراق هشت و راحت میتونی زیارت کنی.  اگر ایام خاص نباشه،  اصلا میتونی بری به ضریح هم بچسبی. 

ولی اربعین جوریه که هرکسی که این ایام نرفته،  باید بره.  فقط عشق میبینی و ارادت.  انگار اقوام نزدیکتن که سالهاست میشناسنت و با عشق و دل و جون برات مایه میذارن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اگر هوایی برید خیلی عالیه و بعد خودتون رو به مشایه برسونید و پیاده روی دو سه روزه ی سبکی شروع کنیئ . ...

خیلی ممنون عزیزم . لطف کردین . تو موکب ها سرویس بهداشتی و حموم راحت قابل دسترس هست ؟

عذرخواهی میکنم

حرم حضرت عباس رو ما پنج شش روز به اربعین بود رفتیم،  بسته بود. هرچند من که داخل نرفتم.  تو تی وی نشون میده. 

حرم امام علی ده روز قبل اربعین بود، بسته بود. 

بله میبندن چون نمیتونن مدیریت بکنن .. پارسال من کنار وسایل موندم از بیرون به اقا سلام دادم 

شوهر و بچم رفتند حرم .. 

ولی صفای اربعین به همین دلتنگی هاس .. از نظر خدا دور نمیشه .. 

کربلا هم همینطور .. تمام وسایلمونو گذاشتیم روی کالسکه کفشامونم در اوردیم بیرون از حرم دوتا جروزاب پوشیدیم .. چفیه انداختیم رو کالسکه فی امان الله گذاشتیمش رفتیم بین الحرمین ... (مدارم و پولمون فقط همراهمون برداشتیم ) 

اونجام هر حرمی یه سلام و عرض ادب و چون  موکبی پیدا نشد و هوا گرم بود توی رستوران ناهارخوردیم و یه لقمه هم برای توی راه برداشتیم و رفتیم ون گرفتیم برای مرز .. 

اینکه میگن خوبه و خوش میگذره برای اون شور و عشق قلبیه که اونجا ایجاد میشه باید بری ببینی چه حالیه .. روح ها از بدن ها بیرون میان که سفر اسون میشه .. وگرنه جسم توی سختیه .. بازم هرسال دعا میکنیم بریم و لذت ببریم . حتی بچمونم عکس کربلا میبینه میگه بریم مشایه ... پارسال سه سالش بود که بردیمش

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خیلی ممنون عزیزم . لطف کردین . تو موکب ها سرویس بهداشتی و حموم راحت قابل دسترس هست ؟

توی موکب های مشایه معمولا هست بیشتریا

بجز کربلا و نجف که واقعا توی این ایام مشکل اب براشون پیش میاد و حموم ها نوبتی و شلوغ میشه 

برا همین ما اصلا انگار نذر داریم اینجور شهرا نمونیم   خودمونو برسونیم مشایه

عذرخواهی میکنمحرم حضرت عباس رو ما پنج شش روز به اربعین بود رفتیم، بسته بود. هرچند من که داخل نرفتم. ...

حیف شد . البته من یه بار رفتم اما همسرم تا الان نرفته میترسم بگه اصلا نتونستم زیارت کنم و همش پیاده روی بود . من که خودم فقط به قصد پیاده روی میرم و میدونم که واقعا تو این تایم نمیشه برم داخل حرم

حیف شد . البته من یه بار رفتم اما همسرم تا الان نرفته میترسم بگه اصلا نتونستم زیارت کنم و همش پیاده ...

قشنگ بشین توجیحش کن از این اداها و لوسبازیا در نیاره ..   

ببین اصلا به فکر این نباش که سرویس و حمام هست یا نه؟ دارن.  پتو و بالش و تشک هم دارن. 

صبح که میری میخوابی ساعت ۱/۲بیدارت میکنن برای ناهار. 

همه جا رسم شون اینه که ناهار بدن.  سفره میندازن از این سر تااون سر. 

بعد نماز جماعت مغرب که تموم میشه،  نمیذارن کسی بلند بشه. سریع سفره میندازن و شام میدن. 

از جهت تغذیه،  اسکان،  سرویس خیال تون راحت باشه. 

فقط بعضی چیزها باید رعایت بشه که خییییلی ناراحت شون میکنه. 

اهل عراق درامد یکساله شون رو برای زوار ابی عبدالله میذارن. اگر اسراف بشه به شدت ناراحت میشن. 

خیلیا میان غذا میگیرن،  خوششون نمیاد،  میذارن کنار راه. 

به شدت منزجر کننده هست. 

اگر دست یک ایرانی دیدی،  بپرس چطوره طعمش؟ اگر باتوصیفش حال کردی،  بگیر،  اگر نه برو.  

2810