2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین با بچه

1086 بازدید | 72 پست

سلام عرض میکنم خدمت اعضای محترم نی نی سایت . من امسال انشالله اگه امام حسین بطلبه میخوام برم پیاده روی اربعین البته یه 10 روز زودتر از اربعین میریم تا به شلوغی نخوریم .دخترم 5 سالشه دلم میخواد با خودم ببرمش اما همسرم میگه گرما زده میشه . کسی بوده پارسال با بچه رفته باشه میشه راهنماییم کنین لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ت بهت وابسته نیست که بتونه ده روز دوریت رو طاقت بیاره ؟

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
2805

جاری من رفت دخترش ۶ سالش بود..خیلی گرم بوده خییلی افتاب سوخته شده بودن گرمازده شده بودن...

وضعیت دخترش رو ک دیدم بعد برگشتنشون احساس کردم به بچه ظلم کرده کاش میسپرد ماها نگهش داریم

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...

ان شالله به سلامت برید وبرگردید الان که هشدار میدن اونجا سرخک فرواون شده تا اونجایی که میتونید بچه نیارید یا اگر میبرید خیلی خیلی باید مراقب باشی،بعدش بچه خیلی اذیت میشه ولذتی که براش نداره وکیفیت زیارت شما با بچه میاد پایین 

بچه رو نبر الان چی میفهمه؟تو راه مریض،بشه میخوای چکار کنی؟باید ماشین بگیری برگردی نخوندی اخبار رو ؟عراق سرخک شیوع پیدا کرده

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
بچه ت بهت وابسته نیست که بتونه ده روز دوریت رو طاقت بیاره ؟

اگه بریم میخاییم 5 یا 6 روزه بریم و بیاییم نه وابسته نیست چون سرکار میرم میمونه پیش مامانم و به اونا بیشتر وابسته است تا من

اگه بریم میخاییم 5 یا 6 روزه بریم و بیاییم نه وابسته نیست چون سرکار میرم میمونه پیش مامانم و به اونا ...

خب پس بذارش خونه برو ...گناه داره خسته میشه بدنش ضعیف میشه ...انشاالله چندسال دیگه بزرگتر شد با خودت میبری ...

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
2810