2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 72 پست
بله میبندن چون نمیتونن مدیریت بکنن .. پارسال من کنار وسایل موندم از بیرون به اقا سلام دادم شوهر و بچ ...

چقدر درک خوب و عمیقی و چه نگاه زیبایی دارین به اربعین . خدا روزی همه عاقاش بکنه انشالله . امضا تون عالیه

حیف شد . البته من یه بار رفتم اما همسرم تا الان نرفته میترسم بگه اصلا نتونستم زیارت کنم و همش پیاده ...

🤨🤨🤨🙄🙄🙄عزیزم حرم قسمت بانوان بسته هست. 

اقایون میتونن برن زیارت. 🙄یه کم سخت هست ولی ممکنه. 

برید و لذتشو ببرید ولی این امادگی روداشته باشید که ممکنه داخل حرم نتونید وارد بشید.  از دور سلام بدین. 

کاظمین هم روبروی باب صاحب الزمان موکب های ایرانی زیادن. 

هم اسکان دارند هم غذا و هم نوشیدنی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهم وسایل مون رو کنار گوشه ای مذاشتیم و میرفتیم زیارت. 

فقط حتما یه کیف که از گردن اویزون میشه،  برای مدارک،  با خودت ببر.  گوشی،  پول، پاسپورت خودت رو داخلش بذار. 

خوابیدنی هم گردنت باشه. هیچی نمیشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

2805
چقدر درک خوب و عمیقی و چه نگاه زیبایی دارین به اربعین . خدا روزی همه عاقاش بکنه انشالله . امضا تون ع ...

همشو خودشون میدن باورت میشه   

هرسال هرچقدر خرج میکنیم برا زیارت .. بهمون برمیگرده .. هرچی تو زندگیم دارم از همین سفراس .. 

با اینکه ادم خوبی نیستم ولی چون دوستشون دارم میرم فقط 

بازم همونو بهم میگردونن .. دم اربعین به در و دیوار میزنم خودمو بشه برم 

شوهرم امسال نمیخواست بره بخاطر گرما براش گفتم هربار رفتیم چه اتفاقاتی برامون اافتاد چه برکت های مالی توی زندگیمون اومد ، یهو حالش عوض شد .. حالا خودش پیگیر شده .. 

خیلی نمک گیر میشی .. 

فقط میگم سفر اولی هستی حواست باشه اذیت نشی 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
🤨🤨🤨🙄🙄🙄عزیزم حرم قسمت بانوان بسته هست. اقایون میتونن برن زیارت. 🙄یه کم سخت هست ولی ممکنه. برید ...

خیلی ممنون عزیزم .انشالله برم دعاتون میکنم شما هم رفتین المتاس دعا دارم . انشالله ههم بسلامتی  برن و برگردن

پارسال تو موکب کربلا یه خانومی بود سه تا بچه داشت.  کوچیکه نوپا بود. 

بیشتر تو موکب موند و بیرون درنیومد. 

تو کاظمین خانومی رو دیدم و هم صحبت شدیم،  چهارتا فرزند داشت. مثلا از ۱۴/۱۵ساله تا ۳ساله. اینجور که یادمه. 

میگفت امسال بچه ها بیشتر مشتاق بودن بیاییم.  خودشون گفتن بریم. 

برای اربعین بابچه رفتن یه کم روحیه جهادی میخواد. 

مامان های حساس که توخونه ی دسته گل انتظار دارن بچه یه خال روی لباسش نیفته و وگرنه پدر بچه رو درمیارن که کثیف شدی، اونا جز عذاب کثیفی تو مشایه هیچی عایدشون نمیشه. مدام روان خودشونو خراب میکنن که وای کثیف شدن!! 😑😑

تو اربعین و سفر عتبات کلا باید ریلکس باشی و از مسیر و مقصد لذت ببری. 

همشو خودشون میدن باورت میشه هرسال هرچقدر خرج میکنیم برا زیارت .. بهمون برمیگرده .. هرچی تو زندگیم ...

التماس دعا دارم . انشالله که به سلامتی میرین دخترتون رو هم امسال میبرین ،کاش همشهری بودیم و با هم میرفتیم

التماس دعا دارم . انشالله که به سلامتی میرین دخترتون رو هم امسال میبرین ،کاش همشهری بودیم و با هم می ...

ان شا الله 

همچنین سفر شما هم بیخطر باشه عزیزم    

نترس انقدر خواهر و فک و فامیل اونجا پیدا میکنی تنها نیستی 

داری میری خونه ی پدری پیش حضرت علی

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
پارسال تو موکب کربلا یه خانومی بود سه تا بچه داشت. کوچیکه نوپا بود. بیشتر تو موکب موند و بیرون درنی ...

آره باید با محیط سازگار شد . خیلی بهم کمک کردین و از حرفاتون فهمیدم که  زیارت اربعین در اصل همون مسیر پیاده روی هست و نباید عجله داشته باشم که زودتر برسم .همون خود مسیر حرمه

آره باید با محیط سازگار شد . خیلی بهم کمک کردین و از حرفاتون فهمیدم که زیارت اربعین در اصل همون مسی ...

و اینکه به خودتون سخت نگیرید. 

اگر توان نداشتید،  سوار توک توک بشید و برید. 

مهم اینه تو اون مسیر باشید و مسیر پرشور و پر از زائر دیده بشه. 

تو نجف هم یک شب بیشتر نمونید. 

نجف حالت بن بست داره. 

راه دررو نداره. 

جمعیت زیاده و کلافه میشه ادم. 

سعی کنسد بیشتر تو مسیر باشید. 

یا مثل دوستمون یک روز تو مسیر باشید و برید زیارت کنید و برگردید. 

و ماشین های عتبه حضرت عباس هرشب ساعت دو به سمت کاظمین و سامرا حرکت میکنن که قیمت شون نسبت به جاهای دیگه بهتره. 

برای بلیط گرفتنش یک روز قبل ساعت پنج صبح باید برید بلیط بگیرید. 

مثلا امشب حرکت میکنن،  همین امروز صبح باید بگیریدـ