2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 72 پست

امسال اعلام کردن بچه ها رو نبرین بخاطر سرخک حالا جدا از گرما و سختی پیاده روی مناسب مرداس فقط 

التماس دعا

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏🏻وزن۸۲ وزن فعلی۸۱.۳۰۰ تاریخ۱۵خرداد گروه بنفش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منی ک کسیو ندارم باهاش برم

تنهام میترسم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خانواده ی برادرم هر سال میرن موقع برگشت از کربلا چون ما یکی از شهرهای مرزی هستیم میان اینجا ده روز م ...

چه بدشانسین چه سختتتت

همسرمن 9ساله داره میره جزدوران کرونا که نرفت خداییش نه خودش مریض شده نه همراهانش پارسالم پرستاربچم رفت و برگشت خداروشکر خوب بود اونم 

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵

2805

من پارسال با بچه رفتم عزیزم. 

چندتا توصیه ی مهم دارم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بهتر بچتون نبری.چون در خبرها خوندم چندروز پیش که سرخک زیاد شده وتاکید کرده بودند که سعی کنی بچه ها وافراد بالای ۶۵سال حتما واکسن سرخک بزنن قبل رفتن.ودوما پشه آئدس هم گویا در عراق هم است.

[QUOTE=348418868]اخه کجا اومدی سوال میپرسی؟؟؟  جایی که نصف بیشترشون همینجوری گارد دارن به عراق چه برسه اسم ا ..

همون دیگه چون خودم تا حالا نرفتم اربعین . نمیدونم بعضی ها میان میگن خیلی خوبه اصلا اذیت نمیشی بعضیا میان آدمو میترسونن منم همینجوری دو دل موندم . پدرم میگه امسال برو ببین شرایط چجوریه از سال بعد ببرش . دخترم رفلاکس ادراری داره و مثانه عصبی مدام باید آنتی بیوتیک بخوره از اون یه ذره میترسم برای نگهداری داروش یخچال نتونم پیدا کنم . از یه طرفم میگم ببرمش و شفاش رو از امام حسین بگیرم دارو رو بزاریم کنار

بهشون بگین قبل رفتن همه شون حجامت عام بدن، از مرز که رد شدن تا زمانی که برگردن ایران ماسک رو از دها ...

بخدا هرسال میگیم قبل کربلا بیاین اینجا 

از اونجا مستقیم برین خونتون 

کو گوش شنوا 

مادرم مسن هست و آلزایمری بچه ی کوچیک هم داریم پارسال داشتیم میمردیم خودشون ده روز توجابودن باید ازشون نگه داری هم میکردیم خدایی از انصاف به دور این جور زیارت رفتن😔

باشه عزیزم میگم خداکنه رعایت کنن

[QUOTE=348418868]اخه کجا اومدی سوال میپرسی؟؟؟ جایی که نصف بیشترشون همینجوری گارد دارن به عراق چه بر ...

👌👌👌👌

باریکلا

پیشنهاد پدرت عالیه. 

درهرصورت شما خودت و فرزندت مهم هستی. خودت شرایطت رو ببین و بسنج. اگر صلاحه بچه رو نبری،  نبر. اگر صلاحه ببری،  ببر. خودت بشین سبک سنگین کن. 

اگر داروهاش باید تو یخچال باشه،  اونجا یخچال نیست. منظورم دم دست نیست. یه باکس با خودت ببر. 

اگر میتونستید هوایی برید عالی میشد. با هواپیما نظامی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چن تا خواهریم اینجا برادرم به هوای ما میاد همه باهم نمیشه بریم

خدا برادرتون رو حفظ کنه براتون عزیزم . پس باید خیلی رعایت کنن اسپند دود کنین پیاز ببرین بزارین گوشه کنار خونه . یا خودتون رو تقویت کنین حداقل اومدن شما ازشون نگیرین

من پارسال با دو تا بچه سه و هفت ساله رفتم. اکثر اینایی که میگن مریضی هست تاحالا یک بار هم نرفتن. البته با بچه باید یه سری تدبیرهایی داشت. اول اینکه ما مستقیم هوایی رفتیم. دوم این که سفرمون کوتاه بود یه زیارت کوچیک نجف، یک شب کربلا یک شب هم تو مسیر پیاده روی . تمام حرکت هامون و زیازتمون هم تو شب بود . روزها تو موکب ها استراحت می کردیم. نه کسی مریض شد نه گرما زده

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
[QUOTE=348418868]اخه کجا اومدی سوال میپرسی؟؟؟ جایی که نصف بیشترشون همینجوری گارد دارن به عراق چه بر ...

به عنوان کسی که خدارو شکر سع سال توفیق پیاده روی اربعین رو داشتم باید چندتا نکتهی مهم بگم 

کشور عراق زیرساخت های خوبی از لحلظ برق و اب نداره 

خلی جاها با کپسول گاز گازرسانی میشه حتی همین دو شهر شلوغ زیارتی نجف و کربلا 

پس توقع  خیلی چیزا رو داشت باش ،یه محسط کاملا بیابونی تصور کن ..

نکته ی دوم 

سفر اربعین با سفر زیارتی نجف کربلا کاظمین سامرا فرق داره 

توی اربعین مدام توی زیارت هستید ثواب خیلی زیادی هم داره ولی وقت زیارت نیس.. دورکعت نماز بتونی توی حرم ها بخونی خیلی هم عالیه توقع به ضریح دسوندن دست یا دعاهای مفصل و زیارت نامه نداشته باش .. ما خودمون حرم ها فقط سلام میدیدم و برمگیردیم .. خود من هنوز کاظمینی که عاشقشم برم زیارت کنم رو نرفتم 

نکته ی سوم : اگر بچه داری میبری .. اون بچه ضعیفترین فرد گروه شماست و تمام برنامه ها باید بر اساس توانایی بچه باشه .. باید به این نگاه کنی که من اصلا هیچ کاری ندارم جز خدمت به بچه تا سفر شیرین بشه 

نکته ی چهار : همه چیز به خودتون بستگی داره دوست من پارسال سخت گرفت نتیجه اش این شده زده شده و دیگه نمیخواد بره .. اسون بگیرید شما برای بزرگداشت زیارت اربعین و معرفی اون به جهان توی مسیر میرید توی جمعیت و امار بودن بزرگترین کاره 

بازم حرف و نکته زیاد دارم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
چه بدشانسین چه سختتتتهمسرمن 9ساله داره میره جزدوران کرونا که نرفت خداییش نه خودش مریض شده نه همراهان ...

چی بگم والله هرکی میره زیارتش قبول باشه انشالله 

ولی باید مراعات بقیه روهم بکنه 

2810