2777
2789
من وقتی میرم سر خاک همینکه نزدیکشون میشم یه حالی میشم که انگار میخوام تموم بشم اون یه تیکه از زمین م ...

منم همینجورم. آنقدر حس آرامش بهم دست میده انگار همه دردها و ناراحتی ها تموم شده. دلم میخواد زمان وایسته. بهترین لباس هامو می پوسم و آرایش و مرتب میرم. بهش میگم مامانی قرار نیست تو بیایی قراره من بیام پیشت. منتظرم باش

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ خدا برا هیچ مادری نخاد دردیه ک برا دشمنم هم آرزو نمیکنم سه ماهه پسرم رفته تو سی هفتگی دنیا برام جهنمه همش به خدا میگم تو ک میخاستی بگیری همون ماه اول میگرفتی نمیزاشتی مونسم بشه باهاش اخت بشم یا اصلا بچه دار نمیشدم اونموقع یه درد بود حالا شده هزار و یک درد حسرت همچیش رو دلم موند سیسمونیش موند خودش رفت آرسامم همه دنیام بود حتی یه ذره هم مامانش اذیت نکرد یهو اومد یهو هم رفت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
امضای شما ۹ ساله که زمزمه لب منه

واقعا به چشمم دیدم. واقعا نفس های آخرش رو. سردخونه... بعد که شستن و کفن کردن. خودم گذاشتمش تو خاک. موهاشو شونه زدم . پیشونیش و لبش رو بوسیدم و گذاشتمش تو خاک. به هیچ کسی اجازه ندادم بهش دست بزنن

هنوز بالشتی که بچم روش تموم کرد و نگه داشتم تا دوماه عطر بچمو داشت توش ولی الان دیگه بوشو نمیده فقط ...

آره منم دارم. آخرین لباس ها و حوله... هیچکدوم رو نشستم

واقعا به چشمم دیدم. واقعا نفس های آخرش رو. سردخونه... بعد که شستن و کفن کردن. خودم گذاشتمش تو خاک. م ...

عزيزم خدا بهت صبر بده 

پسرت چرا فرشته شد؟

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن