2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم اگه بود ۴ آذر ۳ سالش میشد بعضی وقتا دلم اونقدر هواشو میکنه که نگو بچم و تصور میکنم نگاهش پوس ...

سلام عزیزم خوبی خدا به دلت صبر بده منم پسرم فوت کرده و با شوهرم فامیلیم 

ولی برا بچه هنوز اقدام نکردیم من هچ کسو ندارم که باهاش اروم بشم شما مشکل ژنتیکتون چی بود؟

سلام منم پسرم آسمونی شده طفلکم ۵سالش شد حالش بد شد تو بیمارستان مفید گرسنگی تشنگی کشید شب بدون من خوابید بچم دق کرد 😭😭😭 طفلکم مظلوم بود حرفم نمیتونست بزنه بگه آب میخوام حداقل... خدا ازشون نگذره هر چی دکتر پرستار که وجدان کاری ندارن  بچه هامون زیر دستشونن ....با شوهرم فامیلیم 

الهی بمیرم برای دلت من شما رو یادمه باهم تو تایپیک امینوسنتز بودیم باهم امینو شده بودیم حتی یادمه گف ...

مرسی عزیزم.  طفلی رو درمان هم کردیم و ۵بار هرهفته گچ میگیرفتیم پاشو حتی بار ششم عمل کردیم پاشو ولی حکمت خدا و خواست خدا در این بود که آسمونی بشه. حتی ختنه هم نکرده بودیمش 

فاالله خير الحافظا🙏 و هو الرحم الرحمين 🙏

خدا صبرت بده ،منم وقتی پسرم ۳سالش بود جدا شدم و ندیدمش الان ۱۸سالشه و ندیدمش ،دخترمم هفت ماهه تو شکمم از دست دادم ،خدا شکر دوتا بچه دارم ،خدا عاقبت بخیرمون کنه ،غصه نخور ،اگه تونستی دوباره باردار شو.

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..