2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترامو از دست دادم بعد 10سال انتظار خدا برام معجزه کرد ولی هفته 24زایمان زود رس کردم 😭😭دارم خفه م ...

خدا صبرت بده عزیزم خیلی سخته عمل سرکلاژ نکرده بودی؟ حتما دهانه رحمت کوتاه بوده نمیدونم چی بگم تسکینت بده فقط برات طلب صبر میکنم دلتنگی خیللللللی بده جیگر ادمو میسوزونه

خدا صبرت بده عزیزم خیلی سخته عمل سرکلاژ نکرده بودی؟ حتما دهانه رحمت کوتاه بوده نمیدونم چی بگم تسکینت ...

نه عزیزم سرویکسم 29بود ولی دکترای احمق گفتن خوبه دوتا دکترم بردم گفتن عالیه ممنون عزیزمم برام خیلی دعا کن خدا دوباره قسمتم کنه فقط به این امید دارم ادامه میدم وگرنه هیچی

نه عزیزم سرویکسم 29بود ولی دکترای احمق گفتن خوبه دوتا دکترم بردم گفتن عالیه ممنون عزیزمم برام خیلی د ...

آخی ۲۹ برای حاملگی دو قلو کم بوده چه دکترای نفهمی من سر بچه اولم که نموند سرویکسم ۲۸ بود ولی دیر سرکلاژ کردم بازم زایمان زودرس کردم بچم نموند

نه عزیزم سرویکسم 29بود ولی دکترای احمق گفتن خوبه دوتا دکترم بردم گفتن عالیه ممنون عزیزمم برام خیلی د ...

انشالله خدا دوباره قسمتت میکنه عزیزدلم اصلا نگران نباش درگاه خدا درگاه نا امیدی نیست

آخی ۲۹ برای حاملگی دو قلو کم بوده چه دکترای نفهمی من سر بچه اولم که نموند سرویکسم ۲۸ بود ولی دیر سرک ...

الان بچه داری برا منم دعا کن خدا بعد 10سال فرشتهامو بهم داده بود بعد 3بار ای وی اف😭

الان بچه داری برا منم دعا کن خدا بعد 10سال فرشتهامو بهم داده بود بعد 3بار ای وی اف😭

الهی بگردم عزیزدلم منم دو بار بچه از دست دادم میفهممت یه بار یه بچه ۷ روزه یه بار یه بچه ۶ ماهه میفهمم چه قدر دلت درد داره الان یه دختر ۱۰ ساله دارم منم میخوام آی وی اف کنم واسه بارداری بعدیم ما مشکل ژنتیکی داریم انشالله بعد از این طبیعی باردار بشی خیلیا بعد بارداری با آی وی اف طبیعی باردار شدن انشالله تو هم از اونا باشی 

الهی بگردم عزیزدلم منم دو بار بچه از دست دادم میفهممت یه بار یه بچه ۷ روزه یه بار یه بچه ۶ ماهه میفه ...

ممنون عزیزمم ازت خدا دختر گلتو حفظ کنه برا منم دعا کن 

امیدوارم طبیعی حاملع بشم اگه نشم باز استرس ای وی اف از کجا معلوم این دفعه بشه 

دخترم که دنیا اومد تا ۶ ماهگیش با گریه شیرش میدادم یادم میومد حسرت بغل کردنم و شیر خوردن به دل بچه ا ...

شما دخترتون ای یو جی آر بود؟

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
عزبزم بچت چطوره ؟ الان خوبه؟ مرخص شده؟

بله مرخص شده

انقدر مطالب بد خوندم دارم میمیرم  

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣