2777
2789
عهه پس درست

امید وارم به جواب رسیده باشی عزیزم 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
امید وارم به جواب رسیده باشی عزیزم

میدونی عزیزم فکر میکنم تا حدودی تاثییر داره چرا میگن ورزش کنین قبل به دنیا آوردن بچه فلان میوه و غذا رو بخورین و اینکه مگه نمیگن هیچ چیز اتفاقی نیست پس به دنیا آوردن یک بچه سالم یا خوشگل و زشت هم اتفاقی نیست   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی عزیزم فکر میکنم تا حدودی تاثییر داره چرا میگن ورزش کنین قبل به دنیا آوردن بچه فلان میوه و غذا ...

😂😂😂

دختر خواهرم شبیه زنده ها نیست 

دور از جونش کپی مادرمه که ۲۳ ساله نداریمش 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
عزمزم خدا حفظش کنه و روح خواهرتون شاد

مادرم فوت کرده فدات 

مادرم فوت کرده فدات

اخ ببخشید امان از بی دقتی مدت زنده باشن خواهر و بچش

روح مادرتون شاد

ولی مثلا یکی خوشگل ۷وش اندام بیشتر تحویلش میگیرن دقت کرده باشی مگ اونی ک زشت یا خوش اندام نیس چ گناهی کرده البته زشت نیستم خودم

دقت کرده باشی همه تو این دنیا به اندام و زیباییشون مینازن

اونایی که عمل کردن مینازن 

اندام داشتن که عمل نمیکردن