2777
2789
عنوان

پسرا به دخترایی که خودشون در اختیار میزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 39 پست
خب بوس و بغل اکی ولی بیشتر از اون بد نیس؟

اوکیه اینا

بعد ی مدت بعد ۱ سال ببین طرفت چجور آدمیه خط مرزی بذار دیگ 

مثلا من رابطه جنسی خط مرزه برام! خودشم هیچوقت ازم نخاستع ۸ ماهه باهمیم

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب همون بوس و اینا بعد چند وقت از آشنایی اکیه ؟

😂😂والا روز اول دستم نمیزدم بهش ولی راه ما طولانیه دوریم از هم سالی یکی دوبار میبینمش 

دیت دوم بوسش کردم 

بلاخره باید یکیو پیدا کنه ازدواج کنه یا ن؟😐یا باید صبر کنه ننش یکیو انتخاب کنهه

به نظرمن ربطی نداره اینااحتمالش50درصده ممکنه اون پسررابطه هم داشته باشه بااون دختره بگیرتش ممکنه هم نگیره بستگی داره ذات پسره خوب باشه

به نظرمن ربطی نداره اینااحتمالش50درصده ممکنه اون پسررابطه هم داشته باشه بااون دختره بگیرتش ممکنه هم ...

اینم هس 

پسره عمه من یکیو گرفت از ۳ نفر طلاق گرفته پسرعمم پسرععع😄😐😐

بلاخره باید یکیو پیدا کنه ازدواج کنه یا ن؟😐یا باید صبر کنه ننش یکیو انتخاب کنهه

شما تعریف ازدواج سنتی رو نمیدونی گلم، من سنتی ازدواج کردم ولی شوهرم محل کارم منو دید و آدرس و شماره تلفن و تحقیق و بعد اومدن و آشنا شدیم و نامزدی و ازدواج

ازدواج سنتی ینی قبل از ازدواج با شوهرت دوست نبوده باشی نه اینکه مادرش انتخابت کنه یا اینکه هیچ عشقی توش نباشه

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
شما تعریف ازدواج سنتی رو نمیدونی گلم، من سنتی ازدواج کردم ولی شوهرم محل کارم منو دید و آدرس و شماره ...

ت ام آشنا شدی پس نگو سنتی!  این صعنتیه

ت ام آشنا شدی پس نگو سنتی! این صعنتیه

شماره و آدرس رو از همکارام گرفتن، بعد از تحقیق هم اومدن خواستگاری و آشنا شدیم، تا قبل از خواستگاری هیچ ارتباطی باهم نداشتیم! 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖