2777
2789
عنوان

پسرا به دخترایی که خودشون در اختیار میزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 39 پست
دوستم میگه توی همه دوستیا در حد لمس طبیعیه

دوستت اشتباه میگه عزیزم یه خورده ارزش خودمونو حفظ کنیم و برای پسرا رو خط قرمزامون پا نزاریم بهتره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا میخاین با رابطه نگهشون دارین؟حماقته این کار

عزیزم با رابطه ک نه ولی بوس دست گرفتن بغل کردن اینننا ت رابطه نباشه پسره ب چچی دل خوش کنه؟ جدی ادم یکیوو دوس داره ددلش تنگ میشه بره دستاش بغلش بوی بدنش همش ک دادن نیس

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
اخه من محدودیت داشتم گفتم لابد طرف درک میکنه ارزشش رو اما ترکم کرد

اون فقط برای رابطه میخواستت.هدفش ازدواج هم نبوده. تو هدفت فقط دوستی هست یا ازدواج؟ اگر فقط دوستی هست که خودت رو از همون اول برای کات کردن باید اماده کنی. وابسته نشی. این رو هم بدون که پسرا رابطشون رو از اول تا اخر برای دوستاشون تعریف میکنن‌ . با هر کس دوست شدی حد و مرز رو از همون اول مشخص کن تا اگر اوکی نبود رابطه شکل نگیره.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
عزیزم با رابطه ک نه ولی بوس دست گرفتن بغل کردن اینننا ت رابطه نباشه پسره ب چچی دل خوش کنه؟ جدی ادم ی ...

عجب

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان خیلیا بمن حمله میکنن میگن بدبینی ولی بذار بگن،هیچوقت با هیچ پسری دوستی نکنید اون اگه ارزش شما رو بدونه سعی میکنه بدستتون بیاره، مردا عاشق تلاش کردنن برا کسی یا چیزی که براشون ارزشمنده،به دختری که باهاشون دوست میشه و وارد رابطه جنسی میشه بهایی نمیدن،مرد واقعی دنبال دوستی نمیره،میره دنبال فراهم کردن شرایط برا ازدواج

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
الان خیلیا بمن حمله میکنن میگن بدبینی ولی بذار بگن،هیچوقت با هیچ پسری دوستی نکنید اون اگه ارزش شما ر ...

بلاخره باید یکیو پیدا کنه ازدواج کنه یا ن؟😐یا باید صبر کنه ننش یکیو انتخاب کنهه

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
اون فقط برای رابطه میخواستت.هدفش ازدواج هم نبوده. تو هدفت فقط دوستی هست یا ازدواج؟ اگر فقط دوستی هست ...

اول مشخص کردیم حرف ازدواج میزد گفتم این چیزا رو نیستم گفت باشه ولی اخرش رفت 

بستگی به ادمش داره من نزدیک 6 سال با همسرم دوست بودیم بعد 3 سال رابطه داشتیم اونکه بعد 1 ماه دوستی میگه بیا خونه مون حرف از رابطه میزنه خب اینا مشخص قصدش چیه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
2810