میدونم شما چی میگی اما ب اندازه ایی بگیره ک اون آقا هم بتونه بعدا زندگی کنه باور کن بعصی از دخترای امروزی برای فرار از شرایط خونه پدری حالا سختگیرایشون یا ....اولین کسی ک میاد خواستگاری جواب مثبت میدن با این طرز فکر ک اگه خوب لود ک زندگیمونو میکنیم اگه نبود مهریه مو میگیرم میرم مستقل زندگی میکنم
یکی از هم محله ایی هامون زنش رفت مهریشو گذاشت اجرا پسره از فکر و خیال اینکه چجوری مهریشو جور کنم بدم بدبخت شدم ایست قلبی میکنه و مادرش الان دوساله عزا داره خانومش با خیال راحت ازدواج مجدد گرده من میگم خدارو خوش نمیاد ب اندازه مهریه بگیرن خانوما ک اقایون هم ب خاک سیاه نشینن
نمیخوام توهین کنم اما دختری ک خونه پدری یه سکه از نزدیک ندیده میاد میگه ۱۰۰ تا سکه بده حب انصافا خوب چیزیه من میگم بسته ب شرایط پسر یه مبلغی رو بگیره رصایت بدن
متاسفانه خانوما میگن مهریه رو بگیر نفقه بگیر نصف اموالو بگیر مگه اومدید غارت کنید زندگی طرفو ...
من تو اطرافمون دیدم آقا ۵۰ سالشه خانومش با دو تا بچه رفته درخواست مهریه داده نصف اموالم میخواد حتی مرده گفته نصف مهربت ۵ میلیارد میشه نقد بدم بقیشو قسطی باز خانوم قبول نکرده آقا هم افسرده شده میگه حاصل یه عمر جون کندنمو قانون میگه بده ب زنت منم باید بعد یه عمر برم کارگری من نمیدونم تقصیر کدوم بیشتره ولی گاری ک خانومه میکنه اصلا انسانی نیس