2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینارو بهش میفرستم ممنون.توروخدا دعام کن روش تاثیر بزاره وگرنه بخدا مردن برام اسونتراز این همه اذیت ...

مادر جان میگی بچه بودی ! الان بچه نیستی درسته؟ پس عاقلانه پیش برو! نیاد اون روزی که بچه بیاری پشیمون تر بشی! زندگی که اولش اینه اخرش قشنگ نیست عزیزدلم...۱۸ سالته میتونی دنیا رو فتح کنی. رهاش کن! ببخش که حرفم تلخه

اینارو بهش میفرستم ممنون.توروخدا دعام کن روش تاثیر بزاره وگرنه بخدا مردن برام اسونتراز این همه اذیت ...

برات حتما دعا میکنم توم قشنگ جمله بندی کن وحرفای دلتو وهمراه چندتا حرف درشت بارش کن سعی کن چیزایی بگی ک تحریک بسه ب جواب دادن پیامت،حتما هم نتیجه رو بیا بگو ببینیم چیشد ا..الله ک نتیجه بگیری تکلیفت مشخص بشه🤲🤲

هرکی جای من بود وقتی میدید تف مینداخت تو صورتش راستش دیگه هیچ حسی ندارم اوایل میگفتم اگه اظهار پشیمو ...

عزیزم شوهر سابق منم سه سال باهم زندگی کردیم اوایل منو میپرستید بعد دوسال کارایی ک عادتش بود رو شد مثه زنبازی رفیق بازی عدم مسئولیت دست کج بودن ک اللللبته زنباز بودند قسمت نشد من ببینم یا بهم ثابت بشه ولی میگن قبل من زنباز بوده حرفه ای الان شیش ساله جدا شدیم موقع طلاق قرص خورده بود خودشو مثلللا بکشه خانوادش التماس کردن طلاق نگیرم ولی من رفتم الانم هر روزی ک اراده کنم میبینمش بیخیال رد میشیم از پیش هم انگار همو نمیشناسیم بعضی وقتا میگم من با این اصلا زندگی کردم یا توهم میزنم ک این بوده 

منظورم اینه گذشت زمان و دوری همه چیزو کمرنگ میکنه

من ازدواج کردم مجدد خیییلی ام خوشبختم ولی اون توی ی کافه کار میکنه قهوه میبره میاره هنوزم لنگ در هواست

توام بیخیال باش روزای خیلی خوب توی راهه برات 

عزیز دلم خیلی از ماها تو همین خونه هایی که هستیم...هنوز تو همین رختخوابا و بالشتهایی که سرمونو با شو ...

ما هم اون مراحلو طی کردیم ب اینجا رسیدیم تنهایی با وجود سختی های زیادش خیلی بهتره از اون وضعیت هس

چندسالتونه،خودمم تو شرایطی ک گفتم متاسفانه دارم زندگی میکنم وبدتر از همه میدونید چیه اینه ک من همه ی ...

نزدیک چهل سالمه

بخدا که منم... دنیا به من یه مرد عاشق بدهکاره....😭

چقدر نیاز ج ن س ی سرکوفت شده دارم

چقدر دلم نوازش میخواد

چقدر دلم پر درده به هیچکس نمیتونم بگم

مادر جان میگی بچه بودی ! الان بچه نیستی درسته؟ پس عاقلانه پیش برو! نیاد اون روزی که بچه بیاری پشیمون ...

انقدر حالم بده که دلم میخواد خودمو بکشم کاش مادر منم مثل شما کمکم میکرد اما فقط میزنن توی سرم😭

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
مگه چقدر میشه پول پس،انداز کر د امیدم فقط بع مهریه بود که اونم هر رو روز به نفع مردهاست

تو ایران براحتی مهریه نمیسه گرفت ،مگر اینکه مردی وجدان داسته باشه بدون اذیت خودش مهرو بده یا وکیل خوب بگیری ک مهریه رو زنده کنی وگرنه ک نمیشه،بعدشم تو الان با ۳ تا بچه میخوای طلاق بگیری ایا؟ اگ طلاق بگیری حمایت خانوادتو داری  ک کمکمت کنن تا پروسه طلاق تموم بشه پیششون بمونی ،بعدم تا اقدام ب طلاق بکنی درجا مهریه رو ک بهت نمیدن تو خرج زندگیت کنی تازه در خوش بینانه ترین حالت 

میخوام بهت بگم اول تکلیف خودتو با خودت روشن کن اگ میخوای جدا بشی ک هیچی باید برای اون اقدام کنی ومسایل مربوط ب خودش ولی اگ بنا ب شرایط زندگیت مجبور ب ادامه ای این کارایی ک گغتمو انجام بده 

بعدم چرا نمیشه پس انداز کرد قرعه خونگی مخفی بزاردر بیاد پول برا خودت جمع میشه،یا مثلا خرید ک میری قیمتارو دوبله سوبله ب سوهرت بگو همون پولا رو برا خودت کنار بزار اندک اندک جمع گردد وانگهی دریا شود 

ن بداحلاقی و عدم تفاهم

بنظرم سر این چیزا جدا نشو درست میشه اونم بعد ده سال زندگی 

بچه نداری؟؟

نمیدونم چرا خودمو گذاشتم جای تو بغضم گرفت 😔

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
برات حتما دعا میکنم توم قشنگ جمله بندی کن وحرفای دلتو وهمراه چندتا حرف درشت بارش کن سعی کن چیزایی بگ ...

ممنون بابت کمکتون بهتون خبر میدم حتما❤

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون