2777
2789

سلام 

اگه تازه جدا شدی این حست طبیعیه. اگه خیلی اذیتت می‌کنه و افسرده ای ، من روانشناس و مشاور هستم ، خوشحال میشم عضو کانالم شی و مشکلتو به طور واضح بپرسی کمکت کنم . اینجا متاسفانه استفاده از یک سری کلمات مجاز نیست. ☺️♥️

کانال غذای مغز مشاوره رایگان در روبیکا ghazaye_maghz@

من چند سال پیش بعد هشت سال زندگی تصمیم به جدایی گرفتیم به نظرم حتی اگر تلاق توافقی هم هست حتما با یه وکیل کار بلد در ارتباط باشید خصوصا اگر پای بچه در میونه اکثر مردا بعد طلاق کلا یه آدم دیگه میشن و اون روی گندشو نو نشون میدن طلاق من یک ماه طول کشید اما به خاطر بچه سالها تو دادگاه رفتم و اومدم 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. یه جا گفتین شوهرم هر دفعه که بچه پیشمه ازم میگیرتش و حرفشم اینه که من لیاقت مادری ندارم. از جا ...

ن بهونه میاره از بچه بعنوان اهرم استفاده میکنه که من ب حرفش گوش کنم هر چی اون گفت اون بشه....چون دیگه اواخر از امر و نعی کردنش خسته شدم از چشم گفتن بهش...دلم خواست نظر منم مهم باشه ب حرفای منم اهمیت بده

نه خانواده خودمو خودم نذاشتم چون تو این مدت شوهرم و خانواده اش ی بار نیومد دنبالم ....همشم بخاطر غرو ...

واقعا حیفه، من نمی‌دونم دقیقا چه مشکلی این وسط به وجود اومده ولی اگه واقعا میدونید یک درصد این مشکلات خیلی پیچیده نیست و میشه مجدد رابطه رو درست کرد دست روی دست ندارید.شما اقدام کنید حداقل یه روزی اگه جدا بشید دیگه خیالتون راحته که واسه زندگیتون تلاش کردید و نشده.

زندگی و اون بچه ارزش اینو داره که غرور خودمون رو زیر پا بذاریم.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

ببخشید من در این مورد سوال دارم،پسر خالم چهار تا خونه داره که هر چهارتارو زده به نام همسرش،مهریه همس ...

من خیلی اطلاعی ندارم

دیدم کسایی که قبلا ملکی به نام خانمشون زدن و بعدا هم مهریه دادن ولی اون ملک دیگه جز مهریه و .... حساب نشده

ولی شنیدم میشه مالی رو که به نام همسر کردن پس بگیرن؛ چون پولی رد و بدل نشده. مطمئن نیستم.

وکیل بهتر میدونه ....

خب شاید دوست داره چرا یه فرصت دوباره بهم نمیدین؟مگه چی تو طلاق هست؟

عزیزم فکر کنم اشتباه ریپ زدی

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
درسته ولی من تلاشمو کردم از این ب بعدش توکل بخدا

بزرگترین اشتباه هر دو شما این بوده دو سال از هم فاصله گرفتید. نهایتا ۶ماه کافی بوده

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.