jolbakehsakhreh مدیر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 2127 عنوان کسی ک بیشتر از ده سال باهم بودیم(شوهرم) امروز خیابون دیدمش | مشاهده متن کامل بحث + 179226 بازدید | 496 پست چقد غریبه بود واسم ،مث بقیه ی رهگذرا 1403/05/09 | 00:01 48 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
99poni عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 10891 من خیلی دوسش داشتم اون منو دوس نداشت همش میگف من میخواستم ی زن خوشگل بگیرم !من بیس سالم بود اون 32 ب ... شک ندارم ک تقاص کارشو پس داده
honey404 عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 928 وقتی خونه و ماشین داره میتونی توقیف کنی خونش رو ب فروش میذارن حق تو رو میدن قسط بندی مال زمانی هس ک ... اگه مهریه زیاد هم باشه ممکنه کل مال رو بتونی بعنوان مهر برداری یا نه مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
honey404 عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 928 نمیدونم چیکار کنم حالم ازش بهم میخوره ولی دوسش دارم..داداشم گفته فردا یا پس فردا باید بریم شکایت باب ... واقعا حق دارن خانودت مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
۹۹۹۰۹۹mf عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1749 من توی عقدم شوهرم ولم کرده رفته همون فردای عقد رفت.دیروز بعداز تقریبا دوماه به داداشم گفتم شوهرم رفت ... وااا نکنه مرد نیست مشکل جنسی دار
پیتزاانبه عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 1100 خب بستگی داره مهریش چقدر باشه،بعدم وقتی پسرخالت ۴ تاخونه بنامش کرده بهتر وکیل بگیر تا حداقل بتونه یچ ... آره خودشم دنبال یه وکیل خوبه
شنوخانوم عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 2232 خداروشکر امیدوارم رودتر همسرت جواب پیامتم بده بیاد جلو با خانوادت حرف بزنن سنگاشونو وا بکنن یا رومی ... بهش پیامو فرستادم هنوز جواب نداده لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
شنوخانوم عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 2232 گول حرف هاشو نخور ، این بار به حرف خانوادت گوش کن هرچی گفتن ، دوماه کمنیست نه حرف، نه توضیح ،یک بار ... فقط دنبال دلیل کاراشم لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
هیرومن عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 281 سلام. سوال متاهلی خصوصی دارمباجنبه هاش بیان F1 F1 Help Me Please الله. بترسیدازگناه درمحضرشاهدی که فرداخودش قاضیست. یا علی مولا علیه السلام!
setiila عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 1966 فعلا ک نفقه این دوسال ک جدا بودیم اونو ی جا کامل داد چطوری تمکینش رد شد؟من قبلا سه سال تمام بلاتکلیف بودم بدون هیچ نفقه ایی با اینکه وضع مالیش خوبه،الانم که جدا شدم باز نفقه بچه رو نمیده اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
شنوخانوم عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 2232 عزیزم خودت همه کس خودت باش منم تک و تنها توی زندکی نابود شدم کسی پشتم نبود بالاخره خودم اقدام کردم و ... داداشام گفتن جداشی حامیت هستیم حمایتت میکنیم اما برگردی بهش حق نداری برگردی این خونه.میگن الان خونه باباتی اینجوری کرده فردا برگردی سر خونه زندگیت بدتر میکنه.شوهرمم گفته مگه بمیرم ازم بگیرینش لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
حقوق___خوان عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2564 خانمایی که در شرف طلاق و دادگاه هستن من تو روبیکا گروه ۲۰ نفره زدم دوس داشتین لینک بدم بهتون همه مثه همیم آقایون پیام واسه دوستی ندین حوصله ندارم 🚫
شنوخانوم عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 2232 شايد دچار بيماري اي شدن خدايي نكرده كه شما اطلاع ندارين دچار بیماریم باشه باید دور خانواده خودشم خط بکشه؟با پدرو مادرشم قطع ارتباط کرده لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
شنوخانوم عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 2232 خانوادت این دوماه نگفتن شوهرت کجاس؟حالتو ندیدن متوجه بشن؟ شوهرم چون ماموریته شک نکردن فکرکردن باهم صحبت میکنیم حتی برادرمم که با شوهرم ماموریته اونم شک نکرده بود لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
عاشقخستهتنها عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 2727 داداشام گفتن جداشی حامیت هستیم حمایتت میکنیم اما برگردی بهش حق نداری برگردی این خونه.میگن الان خونه ... همون که گفتم به حرف داداشات گوش کندشمنت که نیستنولی اونومعلوم نیس اصلا دردش چیه مثل آدم بیاد حرف بزنهپس خودتو دست کم نگیر فکر نکن زندگی همین عاشقانه روزای اولانقدر راه طولانی اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...